Satelis 15807 Napisano Februar 16, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Audi A3 - 1997god - 1.8 benz + TNG ( 92kw - 125ks ) Od opreme poseduje: AirBag za vozaca i suvozaca ABS zadnji parking senzori volan podesiv po visini i dubini sedista podesiva po visini automatska klima elektricni podizaci stakla elektro podesivi retrovizori + grejaci BRC sekvent plin ( atestiran ) centralno zakljucavanje xenon svetla servo volan SONY radio CD/USB Od zastite ima: alarm zeder kodiran kljuc Ostalo: trenutno su na njemu alu felne sa zimskim gumama ( 15-ce ), takodje uz njega dajem alu felne sa letnjim gumama ( 17-ce ) registrovan je do 21.05.15. servisna knjiga zatamnjena zadnja stakla ( bila su i prednja dok me panduri nisu ) Nije iz uvoza, kupljen je kod nas, treci sam vlasnik, kod mene je skoro 10god. i razlog prodaje je zbog kupovine veceg automobila. Na motoru - trapu - kocnicama nema se sta dirati. Predjena kilometraza nije vracana, prava je i iznosi 235.392km - veliki servis je uradjen na 230.000km ( zamenjeni su svi kaisevi, spaneri, roleri, tecnosti.... ) - sredjen je trap ( zam. solje amortizera, gumice balans stangle, stabilizatori, silen blokovi... ) - sredjene kocnice ( zam. tecnost, zadnje plocice, sajla rucne ) Cena: 2.500e Ovako izgleda zelenko.... img host how to screen capture upload img hosting images gif uploader free upload pictures screengrab image hosting site no sign up image hosting over 10mb photo upload upload image online upload pictures free upload img photo host upload gambar image post image hosting 10mb limit Ako nekog zanima automobil, moze se javiti na 069/225-1-885 ili PP Darko 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 16, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan wow, k'o da si ga maz'o lorealom sve ove godine. Svaka cast. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 17, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, auto izgleda kao bonbona. Srecno sa podajom a verujem da ce novi vlasnik uzivati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Februar 17, 2015 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pravi momacki auto, odlicno izgleda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Februar 17, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, kao sto aca-pn rece....pravi momacki (picolovac) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isti takav, samo zlatne boje vozio nekoliko godina...uz samo redovno odrzavanje.....extra model automobila i extra agregat , sve pohvale za auto. Kakav je sa potrosnjom, s'obzirom na sekvent? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Februar 17, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Zabrinuo bi se da je nesto od Dareta, a da nije uredno i skockano! Svaka cast na paznji i odrzavanju ljubimaca na cetiri ili dva tocka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Februar 17, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @VladaSD Sto se tice potrosnje plina 8 - 10 - 12, boca je od 60L i max koliko moze da se natoci je oko 50L. Sa tom litrazom prelazim od 430 do 570km...... sve zavisi od stila voznje i gde sipam plin. Iskustvo je pokazalo da je Univerzum pumpa ( kod Plavog mosta ) najbolja sto se kvaliteta plina tice. Uvek sipam pun rezervoar, resetujem dnavnu km i gas, tako pratim potrosnju tj da li su me zavrnuli ili ne. Na drugim pumpa sa "punom" bocom znalo se preci i 380km pa ti vidi koliko "zavrnu" @DaliborBP ..... jer drugacije ne umem, boles je to pravo da ti kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 18, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Extra...pitam, jer ja sam imao istu masinu , ali bez plina.....iskreno nisam imao nikada zamerki na potrosnju benzina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Februar 18, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zelenko je prodat, novi mladi vlasnik odveze ga iz dvorista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da kupuješ UAZ-a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15807 Napisano Februar 18, 2015 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan UAZ kakav je to terenac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2553 Napisano Februar 18, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...