mixa 1034 Napisano April 23, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece iz Trebinja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Ova zadnja je nestvarna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ulje je na vodi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan mixa, svaka cast.. Nego mogo bi i poneki komentar uz sliku.... Kako, sta, s cim, sta posle na kompu... Bas mi se svidjaju fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 25, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na ISO, otvor blende, ekspoziciju? Stavljacu ubuduce, inace jos nisam bas ovladao manuelnim podesavanjima, pa se igram za blendom ili ekspozicijom, a On ostalo. Ne diram nista na kompliteru, eto jedino sto sam onu prebacio u crno bijelo i mozda poneku otkinem kako hocu. Jedan strasni fotograf mi je rekao sto fotorafisi, sto manje dzagaj po racunaru, te Ja amater sta cu slusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 12, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hram Svetog Georgia u Podosoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan " u svakome pogledu sve vise i vise napredjuje(m)s " mislim da je to rekao Slavko Stimac u neki film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan " u svakome pogledu sve vise i vise napredjuje(m)s " mislim da je to rekao Slavko Stimac u neki film Hvala. :-[ Sjecas li se Doli Bel, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E pa da ne bude samo Mixa glavni ovdje, odlucio sam da i ja pazarim jedan ovakav aparatic, a da ne bih zbog iste stvari otvarao novu temu, ovdje cu se pohvaliti ;D Dakle, dame i gospodo, jos jedan EOS 350D dSLR na ovom forumu: Moram se zahvaliti kolegi pod nick-om Crnamrlja na neiscrpnoj kolicini strpljenja i stalnom prilivu informacija i znanja, dakle, kad god sretnem ovog covjeka mora da dobije pivo Trenutno je na masini njegov standardni kit objektiv, nadam se uskoro nekom dobrom tele objektivu za slikanje nasih dragih dvotockasa u pokretu A evo prilazem i par prvih fotki od danas. Cim smo ga preuzeli, odmah smo ga aktivirali. Slikali smo malo Majstor Kvarisu i njegovu krajnje cudnu glavu, tu je i Mina, a bog'me i Stefanov SV... Toliko za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam koleza. Prve dvije su mi dobre, pogotovo Minina. Ja mislio Kvarko tamani samo volove i pasulj, kad ono pizza,pih. Zo, ako nas dvojicu neiscrpnih izvora pitanja, mrlja ne istranzira, nece nikog!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Zo, ako nas dvojicu neiscrpnih izvora pitanja, mrlja ne istranzira, nece nikog!? Jadan covjek, ja sam u par navrata sam sebi htio da oduzmem zivot koliko pitam :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 13, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hram Svetog Georgia u Podosoju. Uuuuu Mixa ! Bravoooo !!! E pa da ne bude samo Mixa glavni ovdje, odlucio sam da i ja pazarim jedan ovakav aparatic, a da ne bih zbog iste stvari otvarao novu temu, ovdje cu se pohvaliti ;D Dakle, dame i gospodo, jos jedan EOS 350D dSLR na ovom forumu: A evo prilazem i par prvih fotki od danas. Cim smo ga preuzeli, odmah smo ga aktivirali. Slikali smo malo Majstor Kvarisu i njegovu krajnje cudnu glavu, tu je i Mina, a bog'me i Stefanov SV... Toliko za sada OPA ! ;D Bravo Lazare !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maestro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 13, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maestro Hebiga !!! Ti meni krivinu ja tebi expoziciju !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maestro Hebiga !!! Ti meni krivinu ja tebi expoziciju !!! ;D To je posao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maestro Hebiga !!! Ti meni krivinu ja tebi expoziciju !!! ;D To je posao ;D That's What Friends Are For !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cestitam Lazare! ps. pa posle nek neko kaze da se sa Marsa ne vidi razlika digitalac/dSLR :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, cestitke svima na lepim fotografijama i novim dslr-ovima, p.s. igleda da ce s6500 polako u oglase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, cestitke svima na lepim fotografijama i novim dslr-ovima, p.s. igleda da ce s6500 polako u oglase... Dobro tebi ide i na 6500, a sta ce tek biti kad predjes na dSLR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan cestitam Lazare! ps. pa posle nek neko kaze da se sa Marsa ne vidi razlika digitalac/dSLR :D Hvala hvala P.S. NEBO i ZEMLJA !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, cestitke i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 14, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uhh..pa chestitam! ps.ko bi rekao da i Kvarni mozze da izgleda..hmm,manekenski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Maj 14, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte senzore, niste ih nasli pored puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Maj 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Zasto ti ovaj objektiv pravi ovolike deformacije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...