Student 763 Napisano Februar 12, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj telefon je standardizovan IP-68, testiran je za padove sa 2m pada iz bilo kog ugla i može da izdrži temperature od -20°C do +55°C. Takođe je vodo-otporan do dubine od 2 metra i to čak 30 minuta. Otporan je i na ogrebotine i na pritisak jačine 1000kg. Zaista moćan aparat pogodan za one koji rade u ektremnim uslovima ili su avanturisti. Telefon je crne boje i potpuno nov. Folija na ekranu i jos godinu dana medjunarodne garancije. Ja ga imam godinu dana i izlizala mi se tastatura, odneo sam ga u servis i rekao da je i usla voda, a nije i dobio sam potpuno NOV telefon. U paketu ide original kutija, punjac, slusalice i svi papiri i naravno ORIGINAL NOV Sonim XP 1300 Core crne boje. Baterija mu drzi oko deset dana. Cena u radnji je oko 350e, ja trazim 250e, mada i nije bas fiksno! Slike su sa neta ali je telefon potpuno NOV! 0642018453 Milos http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/sonim/XP1300-Core-860/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze kakav je to hard core telefon kome se posle godinu dana izlize tastatura, pa to se nije desavalo ni na nokiji 3310 a i za te pare ima CAT koji ima ekran osetljiv na dodir, kameru itd..a tenk moze da predje preko njega. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Telefon za vojsku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 12, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Gavro,kao i sve sto sam oglasio,original i preskupo za tebe! Mani se corava posla,ima i kineski fon otporan na udarce za 5 puta manje para,samo ga nemam u ponudi. I sto posto moze tenk da predje preko telefona sa ekranom osetljivim na dodir. Pozdrav i tebi. Mogu i zamene za nesto interesantno,navigaciju za kola npr i kes... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stacu na Gavrinu stranu! Brat je ovakav telefon koristio pre 2,5 godine i isto toliko je kostao. Ako nije kao vino pa sto stariji to bolji onda je cena stvarno previsoka! Da je dobar i otporan jeste ali i brat je uspeo da ga pokvari pa su ga zavlacili za reklamaciju 2 meseca. Mana je sto ima samo najosnovnije funkcije,kao i pomenuta Nokia 3310 :-) CAT u njegovoj klasi je oko stotke. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 12, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kazi cenu slobodno,napisao sam da nije fiksno. Bar sam ja razuman i za svaki dogovor . Ovaj model je sad u radnji u bg-u 360 e,dacu ga ja i za skoro duplo manje para od te cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, izvini sto ti nisi realan. Zelim ti da ga prodas za 460e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 14, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Tvojih je pola i rucak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 14, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 230 evra i nije fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 19, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 201 evro,moze navigacija za kola i kes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Tesko druz za taj novac pa jos polovan... Ja sam pre 8 godina kupio novu nokiju 5140i koja ima skoro iste specifikacije kao ovaj...i za manje para... i jos uvek ga koristim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 23, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nije polovan,nov novcijat. Nisam ja zadrt,ponudite nesto,pa cemo se dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 3, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 190 evra, moze zamena za tablet,navigaciju za kola... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tesko druz za taj novac pa jos polovan... Ja sam pre 8 godina kupio novu nokiju 5140i koja ima skoro iste specifikacije kao ovaj...i za manje para... i jos uvek ga koristim ja imam 5140i donetu iz DE baterija jos traje po 7dana,strasan tel bio,doduse sad stoji u fioci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Mart 30, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 170 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano April 13, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 160 e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...