lemy 1068 Napisano Februar 11, 2015 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je stan postao mali krenuo sam da rasprodajem nepotrebne stvari. Prodajem kolekciju dixv filmova narezanih na dvd diskove (uglavnom verbatim) u slim kutijama. Ima tu svasta, od 1925 do 2014, bazi neku nemam osim u programu Here it is. Diskovi su uglavnom čitani do 1 puta neki ni jednom, samo su posle narezivanja spakovani. Ima ih oko 200kom (imam jos 50ak kod prijatelja mozda i njih uzmem, oni su bez kutije) Cena neka bude kao za prazan disk pa i malo jeftinije , od prilike 40din po disku x 200 diskova ( video sam da je najeftiniji disk u kutiji 50 din). Prodajem isključivo celu kolekciju ne na komad. Koga mrzi da skida i narezuje eto prilike... Kontakt Mile 064/2-000-155, Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, nemo'se brukas sa prodajom,bolje pokloni nekom te diskove, ko još koristi CD format pored torenta 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 12, 2015 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, nemo'se brukas sa prodajom,bolje pokloni nekom te diskove, ko još koristi CD format pored torenta Slazem se sa kolegom. Ja sam imao mnooogo vecu kolekciju od te tvoje i poklonio sam je. Na kraj pameti mi nije bilo da prodajem. Ostalo mi je jos nekih filmova na diskovima, koje cu takodje pokloniti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...