Vanja ^.* 7 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima,dosla mi je ideja da na svoj skutercic (75cc) ugradim jacu sirenu... citao sam o tome i dosao do zakljucka da je najbolja "stibel nautilus" ,ali,prvo sto ja ne znam gde je kupiti a drugo,da li moze da se ugradi na jedan skuter koji je kitovan na 75cc i koji ima fabricku sirenicu. Hvala unapred. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koji skuter,odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je Derbi Predator 50ccm3 ,ali ima malosijev kit na 75ccm3,iz Trstenika sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/Patent-Product-car-claxon-horn-12V-car-styling-parts-loudness-110db-waterproof-dustproof-Teflon-coating-technology/2050310257.html da li bi mogla ova da se stavi,a da nema neko pterecenej oko instalaciej i slicno..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ce ti to djavo Odes do nekog ko se razume i vidis ,mada mislim da moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 9, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan pa posto u mom grad Trsteniku (citaj selu) ima mnogo "seljaka" vozaca koji samo gledaju levo desno,tak o da hocu da kad mu svirnem da mu stresem gace sa dupeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 9, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpres...2050310257.html da li bi mogla ova da se stavi,a da nema neko pterecenej oko instalaciej i slicno..? Slične ovima imaš i kod nas da kupiš, dosta povoljnije (700-800din) i mogle bi se ugraditi i na skuter ali obavezno preko releja, nikako direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpres...2050310257.html da li bi mogla ova da se stavi,a da nema neko pterecenej oko instalaciej i slicno..? Slične ovima imaš i kod nas da kupiš, dosta povoljnije (700-800din) i mogle bi se ugraditi i na skuter ali obavezno preko releja, nikako direktno. moze neki link nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan da neko ne zna mozda koliko dB ima obicna fabricka sirena?? Posto am nasao neku od 100dB pa da vidim d ali je jaca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 10, 2015 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Toliko imaš malo raspoložive struje na svom skuteru a i kapacitet akumulatora ti je toliko mali da nemoj ni da razmišljaš o nekom Nautilusu koji vuče 15 Ampera struje a ni dve sirene ne vuku ništa manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Februar 10, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan a koju bi' onda mogao da uzmem a da svira lepoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a koju bi' onda mogao da uzmem a da svira lepoo http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Oprema/Zvonca%20i%20trubice/TRUBICA-ZA-BICIKL-ANL-463A/5042/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Mart 2, 2015 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ova pa plaši raju: http://www.goglasi.com/frame?eid=76537325&q=vazdusna%20sirena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan ja sam stavio od fijata i odlicno me sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...