Cilesd 171 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatila me ludost neka, pa da podelim sa vama. Najlakse mi je ovako, da ne pisem sve opet i kacim slike bez potrebe, kad sam sve lepo rekao u oglasu. Za sve detalje pitajte, slikam sve sto vas zanima, dosta ljudi zna ovaj motor sa raznih enduro skupova i X-ross-a, od ulaganja registracija za koji mesec i kozmetika... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, ja sam ga jurio ponovo i verovatno bi pravili dogovor da nisam kupio ktm pre koji dan, naravno da imas neku realniju cenu jer je ova poprilicno paprena. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju Gavro, lepo sam napisao da nije fiksna cena, a da sam napisao i 1000e ljudi bi trazili za 700-800 verovatno. Ono sto je dobro, kosta. Poenta je da motor prodam na obostrano zadovoljstvo, niti da ga poklonim niti da ispadne kao da je zlata vredan. Ono sto sam napisao je istina, ja nisam tamo neki preprodavac pa da lazem i mazem, napisao sam sta je i kako je realno. Neko mozda place za ovim motorom, a neko ne bi dao ni 200e, ali znam da onaj ko ga kupi ima lepo da se vozi... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kazem da je to dobar motor i da si se oglasio pre 7 dana da bih bio ozbiljno zainteresovan. Ne kudim motor, naprotiv! samo kazem da je nerealno ocekivati tu cifru za tt iz 96 kad za jako slicne novce moze da se nadje ktm,wr ili drz 5-6 godina mladji. Naravno svako moze da ceni koliko god hoce samo ti drugarski kazem sta je realno. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moja je otisla za 1700 97god registrovana do maja ove god i sa dva para tockova 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije fiksno lepo pise, dajte da resavamo, greje me neki ktm... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan samo polako dodje svako po svoje i plati realno pusti komentare preprodavaca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor moja preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan a cena je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1800eur bi trebalo da bude. @CileSD stavi link ili cenu, nema ga u prvom postu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bolje razmislim, izgleda moderatori brisu oglas jer je sa drugog sajta ... Uglavnom, cena je 1800e, podlozna korekciji za prave kupce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor u mom vlasnistvu 3 godine, agregat odlican, ogibljenje odlicno, ne curi ulje, semerinzi na viljusci promenjeni, lanac i lancanici presli 1000km od kad sam ih stavio nove, lezajevi u tockovima novi koyo japan i napred i nazad, kao i u vratu viljuske, mehanicki besprekoran, plastike, rucke, sediste, originalni, nista menjano, osim kormana (kupljen nov trw, vislji od originalnog) i podizaca kormana ... Ostecenja koja ima su na slikama jasno vidljiva, a da, crkao je i pinjon u tocku pre neki 300-400km pa pritom ne radi brzinomer... Motor sam izgustirao, i to je jedini razlog zasto ga i prodajem ili menjam za neki ktm slicnih performansi, ili yamahu wr iz moju doplatu neku... Sad je sve regularno, pa ako admini obrisu oglas iz prethodnog posta, ovaj ostaje regularno. Cena 1800e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 21, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1600e za nas ovde, forumase! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 1800e sada. Stavljeni su ganc novi diskovi i plocice i lancanici 14-47 (dajem i originalni prenos 15-44), i pinjon sam resio, km/h radi, bice registrovan motor za 10tak dana, jer registracija istice. Znaci kupcu ostaje samo da izvrsi prenos i da se vozi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan cile greota da dajes takvu spravu...nece Kratkotrajni da te sluzi i vozi kao ovo,a o odzavanju ne bi puno ,mnogo je vec receno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12977 Napisano April 8, 2015 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od retkih motora za koji smem i mogu dati preporuku, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam sve to ali nekako mi dosadio kao...Neka ga na oglasu, meni nije hitno, a ni moranje da ga prodam, ako ode, trazimo dalje, ako ne, vozim se lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...