bata gpz 5 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Mali off. Skoro smo citali onu temu.10 motorista pretukli decka bez razloga. Koliko se vidi,bilo je dosta svedoka.Nadam se da ce pomoci u resavanju ove nesrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da verujem dok sam gledao klip,znaci sokiran sam ne znam sta da kazem uzas.................. > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 28, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam vozio obuku instruktor mi je sto puta(na svakoj raskrsnici) govorio:"U raskrsnicu se ulazi sa povecanim oprezom i najmanjom mogucom brzinom a da se ne ometa saobracaj..." a sada vidim i zasto! Ne predvidivo je kako ce se ponasati drugi ucesnici ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan A da odemo svi na sudjenje da pokazemo da nam jestalo. Malo ce i sudija da se zamisli o kazni onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za. Samo da se pojavimo, u opremi, da se zna na cijoj smo strani, ali da se to ne pretvori u vasar... da neko hvata za gushu osudjenog ili sudiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A da odemo svi na sudjenje da pokazemo da nam jestalo. Malo ce i sudija da se zamisli o kazni onda. Odlicna ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 28, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan vrtio sam snimku nekoliko puta.Iako ga je auto udario ,vozac auta ga je morao vidjeti jer decko nije uopce brzo vozio motor kroz grad,a imao je upaljena svjetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, pronadjite ga, za ovo se duuuugo lezi u zatvoru Kako se tačno kvalifikuje bežanje? Čeka me suđenje sa tipom koji je mene oborio i pobegao, pa čisto da znam. Prosto mi je neverovatno da su ga pronašli ovako brzo. Policiji je trebalo 3 meseca da pronađu lika koji me je oborio, a imali su broj tablica. A možda je ovaj pronađen alternativnim metodama... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan ostala sam bez teksta :-X covece!!!! dobro je da je decko ok... motor nije isao brzo, ne mogu sebi da objasnim postupak vozaca automobila , KONJINA!! Kad vidim kako se ovde voze kola nesto mi se i ne kupuje motor, bolje da sacekam stare dane , odselim se na selo i kupim motor pa se izivljavam po selu i poljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1781 Napisano Februar 28, 2008 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan bem ti zivot :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, pronadjite ga, za ovo se duuuugo lezi u zatvoru Kako se tačno kvalifikuje bežanje? Čeka me suđenje sa tipom koji je mene oborio i pobegao, pa čisto da znam. Prosto mi je neverovatno da su ga pronašli ovako brzo. Policiji je trebalo 3 meseca da pronađu lika koji me je oborio, a imali su broj tablica. A možda je ovaj pronađen alternativnim metodama... :-X Krvicno delo > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan alo bre, ova majmuncina je poblegla, nemogu da verujem! znaci ladno, je raspizdio coveka, i pobego! kao najobicnija picketina! pa sta je taj razmisljo u glavi, kao.. pobecu, i nece nista biti.... jao jebo bi ti mamu! zatro bi i seme i pleme, majku ti! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh...nemem reci da opisem sta bih KONJINI uradio... > > > A da odemo svi na sudjenje da pokazemo da nam je stalo. Malo ce i sudija da se zamisli o kazni onda. Ajmo stvarno ljudi, ovo ne sme da prodje olako. Čeka me suđenje sa tipom koji je mene oborio i pobegao, pa čisto da znam. I ti druze da javis kad je sudjenje za tvoj slucaj, pa i kod tebe da se pojavimo. Pa stvarno bre ovo prevazilazi sve kriterijume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Iz prve ruke sam saznao da je tip za volanom bio drogiran, totalno razvaljen, osetio je da ga je "nesto" udarilo, nije bio svestan uopste da je presekao put motoristi, nakon sudara odvezao je auto kuci (ne bi li ga sakrio) i vratio se peske do kafane koja se nalazi blizu same raskrsnice gde se desio udes... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Iz prve ruke sam saznao da je tip za volanom bio drogiran, totalno razvaljen, osetio je da ga je "nesto" udarilo, nije bio svestan uopste da je presekao put motoristi, nakon sudara odvezao je auto kuci (ne bi li ga sakrio) i vratio se peske do kafane koja se nalazi blizu same raskrsnice gde se desio udes... :o ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4860 Napisano Februar 29, 2008 Ne silazi, 5574 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izaziva bes! Osecam samo bes!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan vezati ga za motor i zapeti ko strelu, pa nek ide....... bez kacige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velibor 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Braće Babin 6, Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan NANETU je dobro, posekotina glave i naprsnuce 6 i 7 prsljena, doticna osoba je pronadjena tj. zna se ko je ali je u bekstvu, priveden je otac vozaca i brani se cutanjem, pronadjena su i kola. Skup ce mo praviti kad se Nane oporavi i nadoknadi stetu koja je napravljena. Prvo cemo da slavimo i pijemo u N. Pazovi a zati tako pijani idemo u indjiju da vidimo koliko smo ludi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je momak ok, jebes sve ostalo. A vozaca treba naci, ako zandari ne mogu . . .. uvek ima nacina !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! +Jos uvek u bekstvu! Pa ne mogu da verujem ??? +Pogledajte koliko posmatraca, i samo jedan prilazi da pomogne. Stajao je tamo i neki kamion na semaforu, ni taj vozac nije izasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte reakciju na jednom auto forumu povodom ove saobracajke! http://www.nsautoforum.com/index.php?topic=2143.msg22434;topicseen#msg22434 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, pronadjite ga, za ovo se duuuugo lezi u zatvoru Bogme ne lezi. Mene je na istu foru pokupila riba kod 1000du ruza, zapalila i nikom nista.... Malo sud malo kinta, plati se kazna i kraj Srbija je ovo!! > Da neidem daljeu off pricaosam o ovome davno .Nadam se samo brzom oporavku coveka a sve ostalo ce se reshiti. A onaj sa kolima njemu bi > ufff bolje da nepricam vishe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Velibor rece, bili smo kod decka danas u bolnici i nije bas dobro s obzirom na vratne prsljenove, saznacemo u ponedeljak vise kad doktori izvrse sve analize, e sad sto se tice ``SPODOBE`` koja ga je udarila ja stvarno bolje da ne komentarisem jer ni administratori to nece objaviti to sto budem napisao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozac se zove Skoric Sasa i danas se vozika skuterom po Indjiji kao da se nista nije desilo.Trebalo bi da ga neko sa nekim*R-om malo gurne pored puta to jest u kanal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Vozac se zove Skoric Sasa i danas se vozika skuterom po Indjiji kao da se nista nije desilo.Trebalo bi da ga neko sa nekim*R-om malo gurne pored puta to jest u kanal. Jel moguce ?! Pogledajte reakciju na jednom auto forumu povodom ove saobracajke! http://www.nsautoforum.com/index.php?topic=2143.msg22434;topicseen#msg22434 A sto se ovog tice, na cast im ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...