Biker Q 1661 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobio cale u nekoj zameni pa cu oglasiti prvo ovde a ako nema zainteresovanih ide u oglase, mada bih ja ovo najpre uzeo sebi, ali finansije... Nisam stigao da pogledam sta~ kako ali na prvi pogled sam odusevljen kako je sve na svom mestu za 1979 godiste. Jedino je desni auspuh malo nestrucno zakrpljen i prednji branik (takodje nestrucno) nitovan-krpljen ostalo se cini ok. Na satu 30tak hiljada i 99,9% je to tacno jer motor od uvoza 2001 stoji u garazi uz neku voznju 10km godisnje:-) a i vidi se po svemu. Ima nesto rez delova, rezervoar sa slavinom, 'bubrezi', sajle, trouglovi, nogostupi i jos ponesto, provericu. Najbolje prvo SMS na 0658928652 pa cemo videti za dalje a i ja cu se potruditi da motor prebacim kod sebe i da javim jos poneko zapazanje. Cale kalkulise oko cene a smatram da ce biti u visini 'princa':-). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 599 Napisano Januar 30, 2015 Stara Garda, 283 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Cena.Moze na pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim bar na toj jedinoj slici...........motor je totalno fabricko stanje.........rucice gumene .....poluge kvacila i kocnice.........zmigavci.....bas retko da se vidi u danasnje vreme i to jos kod nas,, Ako me pamcenje dobro seca a mislim da ne gresim on je cak i malkice jaci od CM125c...novijeg modela a i struja mu je ako se ne varam na 6V. Cak mislim da je u masini bese dvoredni lanac na bregastoj dok su kasnije ubacivali jednoredni sto naravno smanjuje zivotni vek ....ma agregat za ceo zivot i neunistiv cak i u rukama budalaca Srecna prodaja .......lep primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako su nekada pravili rezervare, ni u jednom ni u drugom nema korozije!... Ja ne mogu bas da poverujem, ali mislim da je prednja guma fabricka, dal'je moguce?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Februar 16, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan 420? Slike otvarajte u novoj kartici jer ih nisam smanjivao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan 400? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pauza, pazmisljam dal' da prodajem.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...