Jump to content

Moto Zajednica

Honda CM 125 T

Recommended Posts

• Drug član, 1721 postova

Dobio cale u nekoj zameni pa cu oglasiti prvo ovde a ako nema zainteresovanih ide u oglase, mada bih ja ovo najpre uzeo sebi, ali finansije... Nisam stigao da pogledam sta~ kako ali na prvi pogled sam odusevljen kako je sve na svom mestu za 1979 godiste. Jedino je desni auspuh malo nestrucno zakrpljen i prednji branik (takodje nestrucno) nitovan-krpljen ostalo se cini ok. Na satu 30tak hiljada i 99,9% je to tacno jer motor od uvoza 2001 stoji u garazi uz neku voznju 10km godisnje:-) a i vidi se po svemu. Ima nesto rez delova, rezervoar sa slavinom, 'bubrezi', sajle, trouglovi, nogostupi i jos ponesto, provericu. Najbolje prvo SMS na 0658928652 pa cemo videti za dalje a i ja cu se potruditi da motor prebacim kod sebe i da javim jos poneko zapazanje. Cale kalkulise oko cene a smatram da ce biti u visini 'princa':-).

post-2147-0-60913200-1422660702_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

koliko vidim bar na toj jedinoj slici...........motor je totalno fabricko stanje.........rucice gumene .....poluge kvacila i kocnice.........zmigavci.....bas retko da se vidi u danasnje vreme i to jos kod nas,,

Ako me pamcenje dobro seca a mislim da ne gresim on je cak i malkice jaci od CM125c...novijeg modela a i struja mu je ako se ne varam na 6V.

Cak mislim da je u masini bese dvoredni lanac na bregastoj dok su kasnije ubacivali jednoredni sto naravno smanjuje zivotni vek ....ma agregat za ceo zivot i neunistiv cak i u rukama budalaca 1moto3.gif

Srecna prodaja .......lep primerak1zdravo.gif

• Drug član, 1721 postova

Kako su nekada pravili rezervare, ni u jednom ni u drugom nema korozije!... Ja ne mogu bas da poverujem, ali mislim da je prednja guma fabricka, dal'je moguce?!

post-2147-0-67409100-1422705155_thumb.jpg

post-2147-0-65765300-1422705184_thumb.jpg

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja