daridza 0 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, nov sam na forumu na koji sam se registrovao sa pocetkom mog prvog problema na Kle-u,ukratko...prolikom menjanja prednjih plocica kocnice ispala su oba klipa iz viljuske...sve sam uspeo da vratim kako je bilo osim gumica oko klipova koje su povece(bar tako izgleda) i ne mogu da ih montiram nikako...Pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da su nabubrile gumice ako je bilo neadekvatno ulje u kocionom sistemu.Najpametnije resenje ti je staviti nove gumice i zameniti ulje u kocionom sistemu.Naravno ulje koristiti po specifikacijama koje je naveo proizvodjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...