gavrolini 2754 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam kupio motor za asfalt , skuter koji sam skoro uzeo u nameri da sa njim idem na posao mi vise nije potreban. 125ccm, kao nov, presao 1500-2000km tu negde. Sve radi, sve ispravno. Kupljen nov kod nas, nikad registrovan. Svi papiri od kupovine. Cena 550e i verujem da je ok jer su u losijem stanju na oglasima od 700e pa na gore. Slike sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2012 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan. skuter uzivo izgleda mnogo bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo sa 500e. Skuter stvarno kao nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 13, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Jel primecujes da niko ne komentarise tvoje oglase? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne komentarise, ne znaci da neko nije mozda zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovanih sigurno ima. Sa novcem je vec nesto drugacija situacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Simma realno ja ne kacim oglas da bih dobio komentare vec da bih prodao nesto. A ako malo pratis oglase , mnogo komentara imaju obicno oglasi gde cena nije realna, a to samnom nije slucaj nikad. Voleli me ili ne, svi znaju da sam sa cenom uvek realan ili uglavnom ispod realnog. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 18, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Za clanove sa duzim stazom, mislim na one sa kojima se bar par godina svadjam :-) moze na 5 rata po 100e. Ne treba mi skuter a 100e na pocetku meseca dobro dodje za pokrivanje dela obaveza. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Za clanove sa duzim stazom, mislim na one sa kojima se bar par godina svadjam :-) moze na 5 rata po 100e. Ne treba mi skuter a 100e na pocetku meseca dobro dodje za pokrivanje dela obaveza. Ne treba ni meni skuter, ali kapa dole za gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg stoji te stoji a neko moze toliko samo na gorivu da ustedi sto ce sa njim ici na posao a ne kolima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jos aktuelno pod istim uslovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 21, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E sto nisam poceo da se svadjam sa tobom ranije..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 21, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je malo drugačija fin. situacija, uzeo bih ga ja odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pauk nikad nije kasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2659 Napisano Februar 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2683 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, imam već jedan takav u garaži i slatko se navozasmo nas dvojica. Evo sad ulazimo u petu sezonu bez kvarova uz redovno održavanje. Da mi je ovaj moj na izdisaju pravili bi ja i ti neku kombinaciju ovako . želim da ga prodaš i da tog koji ga kupi služi kao i mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realno skuter je bas lep. Uzeo sam ga da idem na posao kad krene lepo vreme jer sam tad imao motor koji je iskljucivo za off i koji se ne registruje. U medjuvremenu taj motor prodao, kupio supermoto koji treba da registrujem. Tako da pored dva auta , dva motora za registraciju su mi puno. E sad svestan sam da je to kinez ali opet u ovom stanju ,sa ovom kilometrazom pa jebem mu misa mora da vredi 500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne zuri, prodace se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da hoce nego sam takav uvek sa prodajom, kad nesto resim da prodam onda kao muva bez glave donosim odluke. Realno mozda sam zato sve i relativno brzo i prodao Jer obicno sve bude ispod cenE i onako kako opisem. Iskreno i ne secam se kad je neko dosao nesto da kupi od mene a da to i nije kupio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za poznatog kolekcionara sa foruma :-) valjda mu jos samo sad coper fali u kolekciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 25, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za poznatog kolekcionara sa foruma :-) valjda mu jos samo sad coper fali u kolekciji Jbte....chuknuce mi neko gajbu .....nije za mene...za pobratima-drugara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...