Robin Hood 3967 Napisano Januar 28, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jedna gumena kapica za ventil (sisicu) za odzračavanje kočnica. Zna li neko gde to mogu da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, piše se hVali mi. Drugo, mislim da ćeš za taj najlepši teško naći odgovarajuću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 28, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma pretpostavljam i ja ali 'ajde da probam. Mislim uvek mogu da odem kod ovlašćenog ali prošli put su mi tražili nešto preko 2.000 dinara za šraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 28, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan To imas i na autima... na otpadima recimo... pogotovo neki svjeziji auto, zdrobljeni. Trebalo bi da pashe. A sto ce ti to? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 28, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma šta će mi. Video pre neki dan da mi jedna fali pa rekoh da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih uzimam sa novih akumulatora sa onog oduska sa strane.orginal pase na sisicu za ozracivanje samo sto je neka crvena boja.Imam ih u garazi i viska prosetaj se do Mladenovca i dobijes ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 29, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 99% po garazi bar nekoliko komada...dacu ti je na poklon..vidi dal ces usput da je pokupis ili da ti poslajem,al glupo da ti saljem i da placas postarinu za tu sitnicu...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 29, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan NIje frka, dogovoricemo se Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To imas i na autima... na otpadima recimo... pogotovo neki svjeziji auto, zdrobljeni. Trebalo bi da pashe. A sto ce ti to? Mislio i ja da ne treba pa kad sam poslje godinu dana mjenjao pločice i ozračivao kočnice, slomih baš taj ventil koji nije imao kapicu, nakupi se govana u njemu i još vlaga i kišnica i zapekne ko da je jedno sa čeljustima. Ljevi se odvio bez problema, a kad je desni poslje silnog natezanja i kuckanja(i pola boce WD40) pukao i kad sam vidio šta je u njemu, bilo je "Aaaaaa znači tome to služi"(kapica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 29, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel' moze to tako i bez kisnice i vlage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio i ja da ne treba pa kad sam poslje godinu dana mjenjao pločice i ozračivao kočnice, slomih baš taj ventil koji nije imao kapicu, nakupi se govana u njemu i još vlaga i kišnica i zapekne ko da je jedno sa čeljustima. Ljevi se odvio bez problema, a kad je desni poslje silnog natezanja i kuckanja(i pola boce WD40) pukao i kad sam vidio šta je u njemu, bilo je "Aaaaaa znači tome to služi"(kapica) nije ti se to desilo zato što nisi imao kapicu ... ali je svakako dobro imati kapicu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...