Gato 90 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li netko odgovaraju li od kakvog auta ili sl? Dimenzija je 5,5mm (promjer ventila) x 8 mm dosjed na vodilicu x 8 mm visina? Originalne su skupe ko vrag, a ni zamjenske nisu bas jeftine i uz to treba ih cekati desetak dana minimum ako se naruce... Hvala na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Bokilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Bokilica Hvala , ali kako sam na ovom forumu novi, ne znam o kome se radi i kako ga naći. Moze li kakav kontakt ili link na njegov profil? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Februar 2, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Bokilic, mada tesko to neko zna napamet. Nedavno sam ja kupovao gumice za moju hondu. Nasao sam ih u prodavnici japanskiH autodelova u Nebojsinoj br 2 kod Hrama sv. Save. Mislim da ti visina gumice nije toliko bitna vec promer rupe kroz koju ide ventil i koja je za oko 0,5mm tesnija od precnika ventila. 2 evra komad bilo za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Bokilic, mada tesko to neko zna napamet. Nedavno sam ja kupovao gumice za moju hondu. Nasao sam ih u prodavnici japanskiH autodelova u Nebojsinoj br 2 kod Hrama sv. Save. Mislim da ti visina gumice nije toliko bitna vec promer rupe kroz koju ide ventil i koja je za oko 0,5mm tesnija od precnika ventila. 2 evra komad bilo za mene Bokilic nije znao od kojeg auta bi odgovarale, tako da sam na kraju odustao od potrage i narucio zamjenske iz Švabije preko kolege. Jesi li uzimao original za XL Hondu ili su odgovarale od nekog auta i ako da, od kojeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Bokilic, mada tesko to neko zna napamet. Nedavno sam ja kupovao gumice za moju hondu. Nasao sam ih u prodavnici japanskiH autodelova u Nebojsinoj br 2 kod Hrama sv. Save. Mislim da ti visina gumice nije toliko bitna vec promer rupe kroz koju ide ventil i koja je za oko 0,5mm tesnija od precnika ventila. 2 evra komad bilo za mene Bokilic nije znao od kojeg auta bi odgovarale, tako da sam na kraju odustao od potrage i narucio zamjenske iz Švabije preko kolege. Jesi li uzimao original za XL Hondu ili su odgovarale od nekog auta i ako da, od kojeg? pogledaj u www.kedo.de Item 91501: Rubber Seal Plug for Valve Cover, 1 Piece (needed 4/8x) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 3, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj Popsi, ovaj je Item 91540: Valve Stem Seal, 1 Piece, Treba ti 10 komada i cena je 2,5 eura komad. KEDO katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...