DekiZx6R 0 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar dan bajkeri nov sam clan na forumu tako da vas ovom priliko sve pozdravljam ali ovde sam radi male pomoci ukoliko je to moguce,naime potrebene su mi plastike za kawasaki ninju zx6r 636 03/04god . potrebne su mi sve plastike Sem repa i blatobrana i vizira,dakle sve ostalo.bocne plastike,prednja maska ...potreban mi je i far ali zbog ne dostatka sredstava za sada bi samo da uzmem plastite,pa polako,dicemo se na tockove gde god sam trazio zvao i bla bla,nigde nisam nasao,pa se nadam da cu ovde dobiti neke meni korisne informacije.unapred hvala.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 28, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod ovih... http://motootpad.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 28, 2015 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan var plast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...