sether 33 Napisano Jul 8 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim MT Blade vec par sezona, mogu reci da je za te pare (100e) vrhunska. Naravno ne mozes da ocekujes da bude najtisa kaciga, ali je veoma udobna, vadiva i periva unutrasnjost, mehanizam vizira i naocara radi perfektno. Jedino sto bih mogao da zamerim je da malo krcka, ali nista strasnoSent from my 23117RA68G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 151 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem sve sto je napisao kolega @gebee&co Svi mehanizmi rade na prvom modelu bez greske A i naslednik mi deluje kao odlicna kupovina u tom cenovnom rangu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Jul 8 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Išao da pogledam MT danas posle podne. Ima dva modela, ne znam koji sam na link okačio. Usput sam video i Cabeg istog cenovnog ranga (malo povoljnija al to nije bitno).E sad...Sutra ću ako uspem da trknem u Motobike da vidim LS2. Nemam mnogo vremena, kad radim ja tad i radnje moto opreme rade, sad kad ne radim oko deteta sam...(Vrtić klasika, malo malo pa jedno na bolovanje)Za MT sam zaključio da je veličina M za mene ok. Takođe deluje mi ok kaciga u tom cenovnom rangu nema šta više da očekujem. Ja nisam bajker da sad idem vikendima 1000+km. Sad samo moram da eliminišem ovu jet zato što ove sezone sam dobio SYM ADX 125 da vozim koji nema vizir kao ST125 i jet mi već preko 80kmh ne odgovara. Dakle, MT mi deluje kao taman opcija za kuća posao tu po gradu a kad uzmem nekad ako uhvatim vremena Stroma ili MM da odvozim vikend da mi je ok za brzine preko 100kmh. Ako uspeju da iskopaju veličinu, za ovu kacigu bi prebacio zamišljenu cifru. Kaciga LS2 Flip Up FF900 VALIANT II REVO belo crveno plava sa naočarima XXL MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Jul 9 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na kraju LS2.Više mi odg za grad back flip... Ne znam, vredelo mi da dodam razliku u ceni...Videćemo kako će biti mada, ja pazim stvari. Biće to top, obzirom da prelazim sa jet kacike od 50€ na ovu, sasvim sam siguran da joj neću naći manu.Za sad je mana što sam za onih par min u radnji mislio, ovo je spejs šatl za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Jul 9 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Taj Valijant,je odlično zamišljen,htedoh da ga preporučim,ali nije bio u cenovnom rangu sa Atom2.Po meni,nisi pogrešio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Jul 9 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na kraju FF906 ADVANT KPA u beloj boji. Hteo sam i drečavo zelenu al nije bilo.Pa, kad sam stao i razmislio u radnji...Back flip manje opterećuje vrat i služiće mi 90% kao Jet, koja i meni treba. Takođe mi se sviđa što mi lepo nalegne (za sad, 5min na glavi u radnji), stegne mi lepo obraze i nema lufta. Ništa ne žulja itd... Za onih 10% van grada (ako i bude toliko) prelomim je u ful face i teraj. Poznajući mene, miran sam 10 godina Jeste da sam prebacio zamišljenu cifru...ali dobro, dugoročno gledano, smešna je razlika. Mislim da sam kupio to što mi treba i šta će mi rešiti problem. Dzaba i da je duplo jeftinije ako nije to to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...