Frankenstein 0 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da su vas smorile sve ove "pocentnicke" teme, nego ajd i ja da vas malo smorim Ok, ovako.. Od iskustva sa motorima imam samo voznju bednih 50cc skutera, koji ne prelaze vise 75-80km/h. Dozvolu za jace kubikaze jos nemam, al resicu to ubrzo.. Zanima me koja bi najpre kubikaza nekom kao meni odgovarala, koje godiste i koji model sportskih motora uopste. A tu je i problem finansijske prirode, tako da ne bih mogao da priustim neke skuplje varijante. Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan pozz druze... moje misljenje je da je za tebe najbolje da uzmes neku naked varijantu do 600 kubika i da to vozis neko vreme dok malo ne steknes iskustvo i dok ne savladas krivine i sve ostalo... ja nisam neki preterano iskusni vozac ali mislim da je naked najbolji za pocetnike i da je najlaksi za upravljanje a i polozaj za sedenje na njemu je vrhunski i ne umaras se na duzim relacijama... srecno sa polaganjem vozackog ispita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...61#entry1699361 http://forum.bjbiker...ne-ovih-motora/ http://forum.bjbiker...56#entry1560556 http://forum.bjbiker...pim-ovaj-motor/ http://forum.bjbiker...07#entry1663107 http://forum.bjbiker...38#entry1662238 http://forum.bjbiker...218#entry759218 Ima jos puno ovakvih tema, procitaj malo, stvori neku sliku kakav motor ti se najvise svidja, do koliko para, pa tek onda da diskutujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i kao savet od mene je da prvo resis dozvolu. Znaci na pravi nacin i da naucis da vozis, tj da steknes dobru osnovu da bi na to nadogradio iskustvo. Pogresno nauceno u startu ce te progoniti duzi period i tu ti kubikaza i tip motora nece puno igrati ulogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa Savan-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frankenstein 0 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnim informacijama druze ici cu onda sa naked.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frankenstein 0 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e jos jedno pitanje.. jel moram prvo a1 i a2 da polazem ili mogu odmah za a kategoriju imamm tacno 24g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 22, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan e jos jedno pitanje.. jel moram prvo a1 i a2 da polazem ili mogu odmah za a kategoriju imamm tacno 24g Posto imas tacno 24 godine onda mozes direktno za A kategoriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno naked, i ja sam relativno skoro poceo da vozim i prvi mi je Suzuki SV 650, odlican motor za pocetak a i za ubuduce, kasniej ces vec da vidis sta ti se vise svidja, i bandit 600 nije los za pocetak a mozes ih naci polako i strpljivo za 1500-2000 verica, hajde srecno pa se javi da vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frankenstein 0 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno naked, i ja sam relativno skoro poceo da vozim i prvi mi je Suzuki SV 650, odlican motor za pocetak a i za ubuduce, kasniej ces vec da vidis sta ti se vise svidja, i bandit 600 nije los za pocetak a mozes ih naci polako i strpljivo za 1500-2000 verica, hajde srecno pa se javi da vozimo Uh Bandit mi se cini da je prelep... sad ne znam kakav je za voznju, ali po komentarima sam citao da zadovoljava svaku potrebu... najverovatnije cu njega da usvojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 23, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno naked, i ja sam relativno skoro poceo da vozim i prvi mi je Suzuki SV 650, odlican motor za pocetak a i za ubuduce, kasniej ces vec da vidis sta ti se vise svidja, i bandit 600 nije los za pocetak a mozes ih naci polako i strpljivo za 1500-2000 verica, hajde srecno pa se javi da vozimo Uh Bandit mi se cini da je prelep... sad ne znam kakav je za voznju, ali po komentarima sam citao da zadovoljava svaku potrebu... najverovatnije cu njega da usvojim Slazem se za bandit-a, i meni ce to biti sledeci motor... Nije to to ako nema vetra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan bandit je moja ljubav... i mom klubu je bilo tri bandita pa je jedan prodati ali moj sledeci motor ce definitivno biti suzuku bandit 650 N i to samo plava boja evo jednog lepotana ...samo kofer nabaciti i na kraj sveta sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frankenstein 0 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jel znate mozda kolika mu je potrosnja, i koliko staje u rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, sto bas bandit..ne fali nista ni Fazeru, primera radi Ili neka honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno volim naked motore... Ili bandit ili hornet, oduvek mastam o njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frankenstein 0 Napisano Januar 24, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, sto bas bandit..ne fali nista ni Fazeru, primera radi Ili neka honda Ma meni se svidja zbog njegovog klasicnog izgleda s onim okruglim retrovizorima je prava perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, sto bas bandit..ne fali nista ni Fazeru, primera radi Ili neka honda naravno i fazerka je dobre i honda hornet nije losa... ali bandit je bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan bandit ima oko 20 konja manje od fazera i horneta i zato ja mislim da je badit bolji za one koji tek pocinju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 29, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema to veze, sve je to u glavi vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan To su vam sve preslabi motori,jebo ti njega ako nema 100konja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nisu supersport klasa... Pricamo o naked motorima oko 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako..Pre svega,pozdrav i dobrodosao...Za prvi motor ja bih ti toplo preporucio Bandita..Ja vozim 600,i prezadovoljan sam...Jako je lak za upravljanje,i za prvi motor je i vise nego dovoljno jak..Za 2 godine menjao samo ulje,filtere i to je to...masina je stara legendarna uljara,prelaze boga oca,i nema greske...i pritom je mnogo lep. Sto se tice kategorije,sibaj odmah na full A,nemoj da se patis sa A2 i tim glupositma sto su uvelii sad,jer vise nema automatskog sticanja full A kategorije.. Evo moje Bandze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...