Jump to content

Moto Zajednica

Pocetnik

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Siguran sam da su vas smorile sve ove "pocentnicke" teme, nego ajd i ja da vas malo smorim :) Ok, ovako..

Od iskustva sa motorima imam samo voznju bednih 50cc skutera, koji ne prelaze vise 75-80km/h. Dozvolu za jace kubikaze jos nemam, al resicu to ubrzo.. Zanima me koja bi najpre kubikaza nekom kao meni odgovarala, koje godiste i koji model sportskih motora uopste. A tu je i problem finansijske prirode, tako da ne bih mogao da priustim neke skuplje varijante. Hvala unapred..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: yamaha thundercat

pozz druze... moje misljenje je da je za tebe najbolje da uzmes neku naked varijantu do 600 kubika i da to vozis neko vreme dok malo ne steknes iskustvo i dok ne savladas krivine i sve ostalo... ja nisam neki preterano iskusni vozac ali mislim da je naked najbolji za pocetnike i da je najlaksi za upravljanje a i polozaj za sedenje na njemu je vrhunski i ne umaras se na duzim relacijama... srecno sa polaganjem vozackog ispita :)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZXR 750

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Dobro dosao i kao savet od mene je da prvo resis dozvolu. Znaci na pravi nacin i da naucis da vozis, tj da steknes dobru osnovu da bi na to nadogradio iskustvo.

Pogresno nauceno u startu ce te progoniti duzi period i tu ti kubikaza i tip motora nece puno igrati ulogu.

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

e jos jedno pitanje.. jel moram prvo a1 i a2 da polazem ili mogu odmah za a kategoriju imamm tacno 24g :)

Posto imas tacno 24 godine onda mozes direktno za A kategoriju... :takoje:

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f

Definitvno naked, i ja sam relativno skoro poceo da vozim i prvi mi je Suzuki SV 650, odlican motor za pocetak a i za ubuduce, kasniej ces vec da vidis sta ti se vise svidja, i bandit 600 nije los za pocetak a mozes ih naci polako i strpljivo za 1500-2000 verica, hajde srecno pa se javi da vozimo :moto3:

• U prolazu, 6 postova

Definitvno naked, i ja sam relativno skoro poceo da vozim i prvi mi je Suzuki SV 650, odlican motor za pocetak a i za ubuduce, kasniej ces vec da vidis sta ti se vise svidja, i bandit 600 nije los za pocetak a mozes ih naci polako i strpljivo za 1500-2000 verica, hajde srecno pa se javi da vozimo :moto3:

Uh Bandit mi se cini da je prelep... sad ne znam kakav je za voznju, ali po komentarima sam citao da zadovoljava svaku potrebu... najverovatnije cu njega da usvojim :D

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

Uh Bandit mi se cini da je prelep... sad ne znam kakav je za voznju, ali po komentarima sam citao da zadovoljava svaku potrebu... najverovatnije cu njega da usvojim :D

Slazem se za bandit-a, i meni ce to biti sledeci motor... :care:

Nije to to ako nema vetra... :lol:

• U prolazu, 33 postova

bandit je moja ljubav... i mom klubu je bilo tri bandita pa je jedan prodati ali moj sledeci motor ce definitivno biti suzuku bandit 650 N i to samo plava boja :D evo jednog lepotana ...samo kofer nabaciti i na kraj sveta sa njim :D

post-35993-0-72288900-1422007811_thumb.jpg

• U prolazu, 33 postova

Pa sad, sto bas bandit..ne fali nista ni Fazeru, primera radi :) Ili neka honda :takoje:

naravno i fazerka je dobre i honda hornet nije losa... ali bandit je bandit :D

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: DL1000 L4

E ovako..Pre svega,pozdrav i dobrodosao...Za prvi motor ja bih ti toplo preporucio Bandita..Ja vozim 600,i prezadovoljan sam...Jako je lak za upravljanje,i za prvi motor je i vise nego dovoljno jak..Za 2 godine menjao samo ulje,filtere i to je to...masina je stara legendarna uljara,prelaze boga oca,i nema greske...i pritom je mnogo lep. :) Sto se tice kategorije,sibaj odmah na full A,nemoj da se patis sa A2 i tim glupositma sto su uvelii sad,jer vise nema automatskog sticanja full A kategorije.. :) Evo moje Bandze. 1zdravo.giffXlHkn.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja