RadicM 1076 Napisano Januar 16, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme se razmisljam da krenem na ovu stranu prvenstveno bi hteo da obidjem Gruziju Jermeniju Azerbejdzan(ako dobijem vizu) pa onda sta ostane vremena za Tursku stim sto mi je velika zelja da svratim do jezera Van. Okvirno putovanje je oko 9 000km do 10 000km na raspolaganju imam oko 30 dana mozda malo vise zavisi od posla i orgnaizacije rute. Ako neko hoce dobrodosao je da se pridruzi sto delom sto celim putovanjem, ili savetom i preprukom sta obici sta zaobici i gde prenociti. Sto se tice polaska jos gledam kad je vreme najstabilnije u tom kraju sveta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže moja sugrađanka na to? Inače, mislim da duguješ jedan dobar putopis, ako se ne varam? Kavkaz?! Voleo bih čut´ konkretan razlog za ovaj deo sveta, uživo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 17, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da ti predlozim ....Gruzija je predivno mesto za enduro voznje......,planine,reke,jezera....malte ne kao Bosna,rado bih se ponovo provozao tamo. Od saputnika sam cuo price za Jermeniju da je takodje dobra zemlja za nas ,,,pravoslavce, Sto se tice Azerbaijana ...to ti je kao da si otisao u Mali mokri lug. Jos jedan savet......sto se krace pri[premas i razmisljas to ces pre poci.....ionako svi planirani ,planovi,trajace ti prva 3-4 dana...posle toga je, sta god da se desi ...resava se. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 17, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @cedo11 Ne pitaj Oduvek me privlacio taj istok bivse clanice SSSR-a bilo je razmisljanja i Kazahstanu i drugim stanovima ali to nekom drugom prilikom ne bi da mi se put pretvori u trku. Bice prilike i za pricu uzivo u skorije vreme @kawazoki Plan puta okvirno naravno da se to uvek menja u toku putovanja. Sad sam u fazi belezenja mesta koja su zanimljiva za obici pa cu onda da saberem i oduzemem kuda da prodjem, koliko sam video ima dosta dobrih enduro voznja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koju masinu teras tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 17, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dominator 650 Da dodam za smestaj sam planirao sator i hostel po gradovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kojim putem bi isao i vracao se? Koliko sam gledao mapu moglo bi uz Crno more, a u povratku da se prođe kroz Kapadokiju do recimo Antalije, pa na zapad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas, da ti skrenem paznju: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106244-zimske-veceri-putovanja-svake-prve-subote-u-mesecu-u-19h/page__st__80__p__1709449#entry1709449 Prica je o tim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 30, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam to Pogledao sam neke putopise po advrider-u o Gruziji i Jermeniji, pa imam otprilike neku rutu u glavu sta i kako. Trenutni plan je da u polasku sto brze prejasem Srbiji Bugarsku Tursku i sto vise vremena provedem tamo pa u povratku sto ostane od vremena da se zanimam po Turskoj stim sto bi sigurno dva dana posvetio Istambulu. Lista mesta koja su za sad u opticaju lista se stalno menja i dopunjava https://www.google.com/maps/d/edit?mid=z_gaGmW1VHEI.kFGwGwWDqz6I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neki put koji ide skroz preko Kavkaza? Kakvo je more u Gruziji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 31, 2015 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ova mesta su poznata i ima puteva (makadam), preko samog Kavkaza paralelno sa Ruskom granicom nije preporuciljvio ici zbog Juzne Osetije. Neki zesci off i zavlacenje van poznatih puteva ne planiram. More je ok za kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Februar 8, 2015 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš FB a sigurno imaš povezaću te sa enduro klubom Gruzija pa se raspituj sve što te zanima. Ova mesta su poznata i ima puteva (makadam), preko samog Kavkaza paralelno sa Ruskom granicom nije preporuciljvio ici zbog Juzne Osetije. Neki zesci off i zavlacenje van poznatih puteva ne planiram. More je ok za kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis, kad se vec ide do karaja Turske, da se skokne i u Iran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zavrsio plan za voznje, jeli uspela avantura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Je se li ostvarila avantura???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Mart 8, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije zavrsio fenomenalni putopis "gruzija 2015" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan E ovo me interesuje da čujem?!? Kavkaz je magičan, samo mnogo otvorenih pitanja na planiranoj ruti, počevši sa bezbijednošću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Zindovic 132 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Mojkovac Motocikl: Salcano Lifan 200gy Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,procitao sam tvoj post i svaka cast na ovom poduhvatu 10 hiljada km uh bas izgleda i zvuci mocno,evo mogu ti i ja dati par savjeta i mjesta koje mozes obici ako budes tuda prolazio ili svracao,ja sam bio i u Gruziji i u Azerbejzdzanu na Evropska takmicenja u bacanju koplja i mogu ti reci da su to predivne drzave,u Gruziji sam bio 2014 godine u glavnom gradu Tbilisi on je oko 3 miliona stanovnika cini mi se,grad koji vrvi od dzipova i manjih auta,ljudi su veliki ako ne i najveci prodavci polovnih stvari,ako mislis da kupujes nesto samo se treba cenjkati i ne odustajati,na svakih 100m su benzinske pumpe,dosta sredjeno i lijepo narod takodje prijatan ,A prosle godine sam bio u Baku u Azerbejdzanu na evropskim olimpijskim igrama taj grad je san snova,ako tu budes prolazio neces se pokajati,zemlja koja je mnogo bogata finansijski,svaki policajac vozi najnoviji bmw,tamo su sagradjene 3 velike Kule cuvene u centru grada,i ogroman i prelijep grad,kako ga zovu grad vjetra jer vjetar uvijek jako duva,a ljeti temperatura dostize i do 47C bar kad sam ja bio toliko je bilo, al kad tako duva i ne osjeca se toliko,i prelijep pogled na Kaspijsko more,eto nekih par osnovnih informacija za ta dva grada imao bih jos mnogo toga da ti napricam al bih ponovo otisao tamo jer je bas prelijepo,a neces se pokajati imaces sta da vidis...zelim ti srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...