3OPAH 1290 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Niko nepise o trkama StaroVremenskih motora, na Adi Huji? Možda grešim ali mislim da ih nije ni bilo ove sezone ??? Vozili su kad smo mi bili na reliju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, znam da je kasno ali opet smo se skroz spontano odlucili Da li neko hoce da dodje sada na Huju? Mi smo tamo od 14:30 do 17:30 otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, znam da je kasno ali opet smo se skroz spontano odlucili Da li neko hoce da dodje sada na Huju? Mi smo tamo od 14:30 do 17:30 otprilike. hoću ja ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da necemo ni mi, pocinje kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas su na stazi bili Boban, Stefan i Makica (koja vozi apsolutno nevjerovatno :o). Ja sam kako je kisa pocela otisao na drugu stranu pa sam tek kasnije dosao cisto da uslikam koju. Slike malo kasnije cim ih slozim... Nego, ako sjutra ne budu izgledi za neku kisu, ocekujte voznju. Javicu opet i ujutro za tacno vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas su na stazi bili Boban, Stefan i Makica (koja vozi apsolutno nevjerovatno :o). Ne verujemo ti NISTA bez slika....!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2797 Napisano Jul 7, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan daj reci dan dva ranije :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan daj reci dan dva ranije :-\ Evo sjutra ako ne bude kise idemo opet Danas su na stazi bili Boban, Stefan i Makica (koja vozi apsolutno nevjerovatno :o). Ne verujemo ti NISTA bez slika....!!! ;D Evo evo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Ada%20Huja/2009_07_07%20-%20Stefan%20Boban%20i%20Makica/?albumview=slideshow Evo nekih 70-ak slika, danas sam bas bio inspirisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na stazi sa SV-om...... ;D Inace nikad nisam ni vozio takav tip motora, pa sa bio zabrinut kako ce to ici!!!! Unatoc pogresnim gumama (napred visi profil, a pozadi sira nego sto treba) zadovoljan sam za pocetak,zbog pogresnih guma prvi put sam video da prednja ide do kraja, a zadnja jos dva centimetra do ivice gume...!!!! Probao i tocak, IDE!!!! ;D Makica prvi put na stazi, posle par krugova vec je pocela da snalazi, a onda smo je prijavili u Amaterski KUP Srbije u kartingu, na treningu se okrenula par puta i u trci ostala bez prednjeg tocka!!!! :'( Cak je bila i preostra u manevrima i naporima da ih izuje, nije slusala savete ZLOG GURUA DEFANZIVNE VOZNJE!!!! Ali imace uskoro sansu da se iskupi!!!!! Hvala na lepim slikama, ocekujemo te na stazi!!!!!! Sve u svemu odlicno druzenje, i vidimo se ponovo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 7, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Makica ima potencijal, ubija samo je treba obuzdati, ide svuda pun gas :o Jos kada zamjeni MZ sa GS500, iha... A ti Bobane sledeci put da pruzas koljeno, a ne cijelu nogu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Super vam je bilo koliko vidim! Gledam Bobanovu tehniku voznje, kao da je vozio supermoto pre SV-a! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A ti Bobane sledeci put da pruzas koljeno, a ne cijelu nogu ;D Prvi brzi krug nakon zagrijavanja, ladno sam izbacio celu nogu ka da vozim SM!!!!! ;D ;D ;D Smejao sam se sam sebi ceo pravac!!!!!!! Navika je cudo!!!!!! Pokusavo sam i da ga bacim u SLIDE, ali je toliko nervozan i neposlusan , a i odustao kad sam ispravio pa nastavio da vozim OFF ROAD po travici!!!!! Zao mi je sto nisam probao prednji, i jedva cekam da skupim parice za adekvatne gume pa da vozim kako treba!!! A Makica s obzirom da joj je prvi put,i da je MZ u pitanju koji ima 22 godine kao i ona, je bila ODLICNA!!!!!! Tako kad uzme nesto jace bice CUPAVO!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike Zo Moram da pohvalim Makicu,plasim se samo da ce da nas posrami ako uzme tog gs-a..Za Bobana se zna,on bi i na trotinetu bio brz Nadam se da se vidimo sutra u istom sastavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Laza i ja smo tamo oko 14:30,pa ako ima zainteresovanih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, video sam te oko 19h u Ruzveltovoj, nadam se da niste po onom nevremenu bili na Huji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, video sam te oko 19h u Ruzveltovoj, nadam se da niste po onom nevremenu bili na Huji. Da znas da jesmo, steta sto nismo imali neki camac da obrnemo krug po stazi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 8, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Camac i vesla pa da vidis. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, video sam te oko 19h u Ruzveltovoj, nadam se da niste po onom nevremenu bili na Huji. Da znas da jesmo, steta sto nismo imali neki camac da obrnemo krug po stazi... ;D ;D ;D Ne znam koliko bi nam i camac pomogao,eventualno neka podmornica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan jeste li bar odvozali par krugova?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo,napravili smo 20-ak km cisto da ne bude da smo dzabe dolazili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jul 9, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, postujete protokol. Pao je znaci warm up od 20min, kao na trkama, da se motor nasteluje za kisne uslove... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 9, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se posteno ni zagrijali, vec je pocelo da sipa Ludo vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan kad se nalazite tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan kad se nalazite tamo Danas nista, to je bilo za srijedu Sledeci utorak mozda bude opet ista ekipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...