Kengurrrr 0 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Septembar 23, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ja svratim, naravno ako me primate u drustvo, (makar da gledam posto sam skuterom), mada bih ga rado testirao da vidim koja mu je granica obaranja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 461 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i skuter, naravno ako ti ne smeta da te obilazimo ;D Salim se ja, dolazili su vec par puta sa skuterima tako da sta da ti kazem dodji, vidi mozda ti bude i zanimljivo da ga djiras po krivinama.... Ljudi vidimo se sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 23, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ja svratim, naravno ako me primate u drustvo, (makar da gledam posto sam skuterom), mada bih ga rado testirao da vidim koja mu je granica obaranja ;D Ma opušteno, dodji vozi, gledaj, ne idemo da postavljamo svetske rekorde ;D Taman imam ja onda nekoga da pretičem hehe Nego.........jel proradio onaj kafić? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Septembar 23, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam se ja po toj stazi par puta i bilo mi je extra zanimljivo Nego, jos jedno pitanje: do koliko sati cete biti tamo, posto imam ispit pa nikako necu stici bas u 15:30 ? Na Huji (keju) rade 2 nova kafica + onaj restoran od pre p.s. Hvala svim "zecevima" sto primaju "puza" na stazu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Bicemo ;D Samo ti polozi i zateci ces nas tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cu uspeti da stignem barem do 17,a ako ne vise srece sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 23, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos skuteraske publike, naravno osim ako smetam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dodje i Obrenovacka ekipa... Organizujemo se...pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze Coka SuperDuke, Milos K3 1000, Panajotovic RS125...mozda r6, cbr 900rr (moj bata i ja) i k1 600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bice veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Znači, moram i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bilo veselo... ;D ;D ;D Ekipa ljudi odlicna, pozdrav svima... Bilo dva pada, sreca bez posledica vecih... Jednino sto mi je zao sto nisam dosao pocektom leta da probam stazu, sad preko zime cu odlepiti... :) P.S. Ako neko zna onog momka sto je slikao, nek okaci fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam slike. Milos je propracen preko mosta, najvise od strane Marka, Kricka i ja smo se malo potrkali. jer je bez prednje kocnice, i sve je super, da se ne brine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan imam ja par slika iz pit stopa pa cu sad da postavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje. Prvi put da je bilo ovoliko bajkera... Zao mi jedino sto nisam mogao ranije da dodjem pa da se upoznam malo bolje sa ljudima, ali opet sam prezadovoljan. Koliko sam ja uspeo da ispratim voznje prijatno sam iznenadjen od strane momka sa Afrikom i Yamahom R6 i naravno stara ekipa Mrdjan, MilosDucati I Milos Pauk koji voze extra. Pozdrav svima i nadam se uskoro opet da se sastanemo...i druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan versys koji je pokidao stazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 461 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra, dosta motora, dosta ljudi i druzenja. Cini mi se da sam u jednom trenutku izbrojao dvadesetak motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje. Prvi put da je bilo ovoliko bajkera... Zao mi jedino sto nisam mogao ranije da dodjem pa da se upoznam malo bolje sa ljudima, ali opet sam prezadovoljan. Koliko sam ja uspeo da ispratim voznje prijatno sam iznenadjen od strane momka sa Afrikom i Yamahom R6 i naravno stara ekipa Mrdjan, MilosDucati I Milos Pauk koji voze extra. Pozdrav svima i nadam se uskoro opet da se sastanemo...i druzimo. Hvala druze. Ekipa vozi muski... Sledeci put nadam se da cu biti na dobrim gumama i kocnicama pa da malo isprobam svoje granice... Naravno i sa punom opremom, jer sam danas hteo da budem samo posmatrac... ;D ;D ;D Inace prvi put sam na stazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 24, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra Ja sam napravio samo jednu fotku....... ;D P.S. sutra ću postaviti snimak e36-ce i drift session Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje. Prvi put da je bilo ovoliko bajkera... Zao mi jedino sto nisam mogao ranije da dodjem pa da se upoznam malo bolje sa ljudima, ali opet sam prezadovoljan. Koliko sam ja uspeo da ispratim voznje prijatno sam iznenadjen od strane momka sa Afrikom i Yamahom R6 i naravno stara ekipa Mrdjan, MilosDucati I Milos Pauk koji voze extra. Pozdrav svima i nadam se uskoro opet da se sastanemo...i druzimo. Hvala druze. Ekipa vozi muski... Sledeci put nadam se da cu biti na dobrim gumama i kocnicama pa da malo isprobam svoje granice... Naravno i sa punom opremom, jer sam danas hteo da budem samo posmatrac... ;D ;D ;D Inace prvi put sam na stazi... Ohohooo pa ko je to nama izasao na stazu ;D A tu me zove kao, ajde idemo da gledamo... Sledeci put dovozim zeca, pa da se koljemo Nemanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, Mare, jel ovaj plavi motor sa zelenim straftama onaj sto sam ga odrao kad sam dolazio na stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...