HoochieMan 30 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tu u nedelju, na moju žalost, kapitalista me upregao. Utorak i sreda- planiram na stazu, uzimam slobodne dane, ko želi da se pridruži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan oce neko danas tamo,ja necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan oce neko danas tamo,ja necu Vala baš... izgleda da su se ljudi preplašili RED POWER-a, a šteta, od takvih se uči i kad se samo gleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ne red power,red zone ultimate nutrition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tu u nedelju, na moju žalost, kapitalista me upregao. Utorak i sreda- planiram na stazu, uzimam slobodne dane, ko želi da se pridruži... Ja verovatno dolazim u utorak ili sredu, negde oko 12-13h stizem. Aj bilo bi lepo da nas bude jos...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan u 11 sutra sam na stazi,pa dodjite.... bicu verovatno do 4,5 popodne. dodjite da se druzimo.... popijemo nesto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tu u nedelju, na moju žalost, kapitalista me upregao. Utorak i sreda- planiram na stazu, uzimam slobodne dane, ko želi da se pridruži... Ja verovatno dolazim u utorak ili sredu, negde oko 12-13h stizem. Aj bilo bi lepo da nas bude jos...... The more, the merrier Kontaktiramo se za utorak- sredu, da se sinhronizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 6, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Šmizla i ja jutros, obrnuli po par krugova pa nas izbacili kartingaši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bili Šmizla i ja jutros, obrnuli po par krugova pa nas izbacili kartingaši. SMIZLA pocela da KOCI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Šmizla i ja jutros, obrnuli po par krugova pa nas izbacili kartingaši. SMIZLA pocela da KOCI? Zezaj, zezaj.... al meni masina radi, i mogu na stazu...... a ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan e vili smo coka,ja i jos jedan momak od pola 2 do pola 6,bilo je ok,ali falilo vas je ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo danas herodikus i ja. Odrao me je. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je dobra voznja... Inace poslusao sam te, oprao sam motor (posle duzeg vremena ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce biti nekog u subotu tj danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas HCS organizuje skup, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra od pola dva- dva je slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi nas nekoliko oko dva, dođite da malo mučimo gume... I ponesite vodu, pakleno je, nema mnogo ladovine osim kafića gore. Edit- pola tri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću danas za Bgd, pa bih probao u Subotu ujutru da ulovim par krugova pre nego stignu vrli kartiganti. Ukoliko neko ima želju da me odere... poneću merač vremena (ako se tako zove) da vidim(o) koliko sam (smo) sporiji od onog Rbobanovog početnika na Gsxr1000, ako se dobro sećam vozio je 43sec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza kaže da zaboravimo ovaj vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jos veruje vremenskoj prognozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Jun 17, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram sto ne idete da vozite po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem više da porastem. I ovako je tragično. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 17, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suvo eto i mene. Ja bih probao da merim, bas me zanima koliko sam sposoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću danas za Bgd, pa bih probao u Subotu ujutru da ulovim par krugova pre nego stignu vrli kartiganti. Ukoliko neko ima želju da me odere... poneću merač vremena (ako se tako zove) da vidim(o) koliko sam (smo) sporiji od onog Rbobanovog početnika na Gsxr1000, ako se dobro sećam vozio je 43sec. Ispravka...42,9sec. Prisustvovao i merio... ;D Evo neke slike od juce. Prva voznja honde na huji...(do sad samo skuterom) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram sto ne idete da vozite po kisi Mrzi nas da montiramo KISNE GUME!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...