Stronser 16 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Na Miseluku je i asfalt mnoooogo los :-\ Odje je vrh. Na miseluku se brze ide !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Na miseluku se brze ide !!! Pogotovo ako voziš eko krugove, do tunela i nazad, bez i jedne krivine, kao što rade veliki broj tRkača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Na miseluku se brze ide !!! Pogotovo ako voziš eko krugove, do tunela i nazad, bez i jedne krivine, kao što rade veliki broj tRkača. ,Da bas to radim!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Pa Zeleni venac - Od tunela do ušća ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema za dogovore za voznju na stazi, slike, iskustva i savete........ Staza jeste za karting, uska i spora!! Ali nemamo bolju!!!! I vozimo se SIGURNO i za MALE pare...... I druzimO!!!!! ;D A tih VENACa su pune novine, i nasa crna rubrika nazalost..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko hoce staza biti slobodna za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Jednosmerna Gore-Dole. Mada ada uja je kontrolisano okruzenje a to ne moze da se poredi sa bilo kojim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Jednosmerna Gore-Dole. Mada ada uja je kontrolisano okruzenje a to ne moze da se poredi sa bilo kojim putem. Jesi li ti ikada bio na miseluku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ^ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Jednosmerna Gore-Dole. Mada ada uja je kontrolisano okruzenje a to ne moze da se poredi sa bilo kojim putem. Jesi li ti ikada bio na miseluku ? Jesam. Ali se nisam nesto mnogo zadrzavao. Venac, onaj deo gde su jednosmerne sa 2 trake sam prosao nekoliko puta, i mnogo je bolji osecaj nego na miseluku. Mada, mozda je zbog mene jer vise volim ostre krivine nego brze krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Jednosmerna Gore-Dole. Mada ada uja je kontrolisano okruzenje a to ne moze da se poredi sa bilo kojim putem. Jesi li ti ikada bio na miseluku ? Jesam. Ali se nisam nesto mnogo zadrzavao. Venac, onaj deo gde su jednosmerne sa 2 trake sam prosao nekoliko puta, i mnogo je bolji osecaj nego na miseluku. Mada, mozda je zbog mene jer vise volim ostre krivine nego brze krivine. Povlacim se jer te nista nerazumem !!! Cini mi se da neznas gde je levo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam sta ljudi vide na tom Miseluku. Venac mi je zakon za voznju. Koji deo venca ?! Jednosmerna Gore-Dole. Mada ada uja je kontrolisano okruzenje a to ne moze da se poredi sa bilo kojim putem. Jesi li ti ikada bio na miseluku ? Jesam. Ali se nisam nesto mnogo zadrzavao. Venac, onaj deo gde su jednosmerne sa 2 trake sam prosao nekoliko puta, i mnogo je bolji osecaj nego na miseluku. Mada, mozda je zbog mene jer vise volim ostre krivine nego brze krivine. Povlacim se jer te nista nerazumem !!! Cini mi se da neznas gde je levo ! A ko da je bitno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan spameri jedni! ovo je tema o adi huji je*es miseluk jos sad da mi neko pomene afriku i ode tema u qrac evo guzve na stazi da nas vrati u pravi tok mozda se neko i prepozna na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan spameri jedni! ovo je tema o adi huji je*es miseluk jos sad da mi neko pomene afriku i ode tema u qrac evo guzve na stazi da nas vrati u pravi tok mozda se neko i prepozna na slici Sihurna voznja !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 8, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I bolje ako ne zna gde je levo, lakse ce da osvesti kontra-upravljanje! Znam ovog sa kofercetom i belom kacigom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan subota voznja na stazi (trening)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze ako bude ovako lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jedini se ti javljas? pa ko voli nek izvoli. Sta je niko vise nece sm-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ce biti lepo vreme, al ko da se osloni na meteorologe Meni je motor dole pa mozda svratim kolima da vas vidim i upoznam ove sezone, da ne cekam mart ili april... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 9, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo oživim themu. Zna li se cena zakupa (sat, dan) i uslovi za ovu 2010 godinu? Dajte neki br. telefona ili link da ne pretražujem celu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 9, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos razgovarao sa Saletom ali mislim da bi trebalo biti isto kao i prosle godine. Dakle, 500 dinara pola dana (par sati), 1000 dinara dan. Kad nas je dosta onda je 500 uvijek dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja bila danas i platila 500 kinti za ceo dan ;D valjda zato sto imam lepe oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 9, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan ja bila danas i platila 500 kinti za ceo dan ;D [glow=red,2,300]valjda zato sto imam lepe oci[/glow] Meni će onda da naplati 1500 i to za pola dana. :-\ ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...