Maki 287 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Lazo 'leba ti javi dan ranije pa da dodju dva zrenjaninca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo u utorak najvjerovatnije vazi dogovor. mozda cak i u ponedjeljak ali iza 3, javicu detaljno, vi planirajte te termine okvirno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U utorak posle 18h Makica vozi drugu trku, pa taman da je podrzimo.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan U utorak posle 18h Makica vozi drugu trku, pa taman da je podrzimo.... ;D Dolazimo !!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, OBAVJESTENJE: U utorak 14.07. opet vozimo. Voznja se zavrsava oko 17:30 zbog karting treninga i trka (tu ostajemo da bodrimo Makicu ), a pocecemo iza 12 najvjerovatnije. Precizno vrijeme pocetka cu objaviti u ponedjeljak uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan jel ima mesta ja jos par R-ova iz Indjije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Jul 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim sa gs500.. jel moze??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bice, vidim, fina ekipa sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,svi su dobrodosli Vidimo se sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, dodjite svi Napomena: Za cijeli dan na stazi se placa 1000 dinara po motoru, a za pola dana 500. Trebalo bi da Stefan i ja stignemo tamo do 12... Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno da slikate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5757 Napisano Jul 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Makicu ili motorine? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja se upravo vratih, ljudi jos voze. U kakav dan... Stefan i ja dosli prvi, jos nema nikoga, taman da prodjem kroz nove opasne tehnike koje treba da vjezbam Kako sam ukopcao sta tek treba da radim, eto ekipe, puna staza, ne zna se ko pije ko placa, toliko o treningu, nastupa divljanje Ajde, bar sam prvih deset minuta pohvatao dje sam supalj za sledeci put Jedva cekam da se vratim... Ekipa je vrhunski odvozila, staza je bila zivlja nego ikada, maximalna agresija Veliki pozdrav cijeloj ekipi!!! Vidimo se 20. Avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kacite fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno,ni ova vrucina nas nije sprecila da se dobro izvozamo..pozdrav za celu ekipu sto ja bila! Cekamo samo snimke da Tomislav okaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan KAKVA VOZNJA DANAS!!! :o U jednom trenutku sam izbrojao 12 motora na stazi, bas je bilo ludo, ljudi su vozili najbolje sto su znali, svaka cast za ekipu! Ekipa je vrhunski odvozila, staza je bila zivlja nego ikada, maximalna agresija Za ovih 8500km GSX-R mi je 3 (tri) puta iskocio iz brzine, poslednji put danas na najostrijem kocenju, dok sam bio Lazi sa unutrasnje strane... zamalo Simonceli-Bautista situacija! Sorry Lazo... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas je meni bilo ODLICNO a evo i slika http://[/img] [/img] [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo... http://[/img] http://[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I ? Ko je najbrzi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jul 14, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ? Ko je najbrzi ? Mislim da je je u stvari bila najbrza ..... ;D Ali to nije bitno, VAZNO je da smo se odlicno vozili, druzili....... Da nije bilo padova (osim jednog gasenja u krivini najbrze)..... Pozdrav za ekipu od danas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci... bilo je 44*C na Suncu. Ja juce ne stigoh da okacim slicice, ali nikad nije kasno Malo su tamnije za CTRL monitore, izvinjavam se. Ergela Suncanje ;D Totalno suncanje ;D ;D AjmO... Viktor Stefan Evil_Zo Kricka Maki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Cupanje obrva zbog aerodinamike, pred izlazak na stazu Kricka Laza Maki Bojan Stefan Bobane smeje ti se kaciga Viktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za celu ekipu. Stvarno je bila ekstra voznja i druzenje (momci ala terate, svaka vam dala ;D ) Vidimo se u 20.avgusta ponovo. Naravno ako se ne sretnemo negde na putu pre toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...