rboban 1034 Napisano Mart 22, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan zovite sledeci put kad budete isli (panthocrator da javi na vreme a ne dva dana kasnije ) da se i ja malo provozam ali turisticki ,kada bih onako oborio u krivini nebih se vise ispravio :o sve pohvale dpugarima , peglaju ga za sve pare! OBAVESTUJEMO TE, a ja mislim da je SKROMNOST vrlina< bar u tvom sluCAju>>> NE SUMNJAM DA IMAS STA DA POKAZES, OPUSTI SE...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan zovite sledeci put kad budete isli (panthocrator da javi na vreme a ne dva dana kasnije ) da se i ja malo provozam ali turisticki ,kada bih onako oborio u krivini nebih se vise ispravio :o sve pohvale dpugarima , peglaju ga za sve pare! I dodaj "Supermoto" pored tog "Yamaha TTR" ispod avatara . Vidimo se na stazi, i ja svoga Sarca uskoro sklapam, onda godisnji servis, i spreman sam . P.S. Svako na stazi bira svoju brzinu, polako, pa sve brze sa vremenom...za pocetak....a kasnije, kad malo udjes u fazon, od brzih od sebe najbolje naucis sledeci ih i prateci njihove putanje i nacin voznje . Niko od nas (sem Bobana i jos par njih) nije iskusan vozac...bitno je da smo tu da se zabavljamo, vozimo u sigurnom okruzenju, poboljsamo svoju voznju i sto je najvaznije, da se upoznajemo i druzimo Jos jednom pozdrav, i poziv za za ostale "supermotadzije" da se jave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uskoro zavrsavam moju XT pa eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Da nezna neko gde bih mogao da nabavim supermoto felne za moj tt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da nezna neko gde bih mogao da nabavim supermoto felne za moj tt? Imo si kod Tice al ih kupio moj drug! jbg!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa occe biti neshto ovog vikenda. Kakvo vreme najavljuju. Ja juche dodjoh skuterom iz kv-a. Nisam mogo vishe da gledam kako se svi vozaju a ja chamim. Tako da ccemo se gledati na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan bobane,aj da vidimo kad bi bio sledeci termin za neku voznju da ja vimo ljudima sto pre,mislim da sad za vikend ne vredi zbog vremena jedino sto moze onaj tamo. 2 phantocrator jesi zapapricio huskiju gas,kakva je na ko0cenjima...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos uvek danas bi trebalo da je gotovo carinjenje pa me mozda i pozovu da ga preuzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan za preuzimanje...veselo pirka vetric ... Zovi kad preuzmes zivcanu spravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki-suzuki 2 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan ajde beogradjani...svi u kulu u nedelju!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan SUBOTA ADA HUJA? DA LI I KOLIKO VAS JE ZAINTERESOVANO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan jako.ne obecavam ali verovatno dolazim.(ne znam ni gde je staza ali pitacu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Od kad do kad ste na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan bicemo verovatno od 12 do 17,18. jel dolazi jos neko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 24, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bik mogao da navrnem kolima da vas vidim. Ali morate da mi obecate SHOW !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Branimirgrozny rece da dolazi da oproba yamahiriju a doci cu i ja kolima posto motora nemam. Mi dolazimo iza 15 h, zao nam je ali nam radne obaveze ne dozvoljavaju ranije pojavljivanje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 25, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali.... Mogli bi da svratimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 25, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan izbacite tacan program desavanja da vidim kako da se organizujem. Ali definitivno sam raspolozen da dodjem, prosli put sam bio sprecen ali sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Docciccu ja oko 12. Do jedan ccu biti tamo. A posle truckanje do KV-a. @panthocrator Pa di je husky? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ako je po jutru,bice lep dan.svi su me gledali kao budalu jutros u 06:15 kad sam krenuo na posao motorom.radim do 15:00 , vidimo se koji minut posle na adu huju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 26, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom za nas sto ne pazimo na casu: KAKO DA ZRENJANINAC NADJE STAZU??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branimirgrozny 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan tebi je lako,sa pancevackog mosta prvo spustanje u 29.novembra ali levo i samo pravo u onu siroku ulicu (trebalo bi da se zove visnjicka) pa na nekom semaforu levo , kao ima neka tabla i pise ada huja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan tebi je lako,sa pancevackog mosta prvo spustanje u 29.novembra ali levo i samo pravo u onu siroku ulicu (trebalo bi da se zove visnjicka) pa na nekom semaforu levo , kao ima neka tabla i pise ada huja Bio, pokis'o, vratio se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 26, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan tebi je lako,sa pancevackog mosta prvo spustanje u 29.novembra ali levo i samo pravo u onu siroku ulicu (trebalo bi da se zove visnjicka) pa na nekom semaforu levo , kao ima neka tabla i pise ada huja Bio, pokis'o, vratio se! EL si bar vido nesto zanimljivo ?? ;D ;D Taman sam se spremio da krenem kad je ono pocelo da se mrci, pa sam odustao izgleda na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...