Jump to content

Moto Zajednica

Ada Huja TRENING

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Evo ja predlazem subotu kao dan za trening. Sutra uvece bih mogao da predlozim i vreme, posto cu tad znati koliko i da li uopste radim taj dan ili ne.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova

8) Da ne citiram sve koji su pohvalili snimak i poziciju kamere,ali u pitanju je telefon a snimak je zesca bulja :zvizduk: Ali drasko ga lomi k'o viledu pa je zato dojam vrhunski :lol:

Sto se tice postignutog vremena,Drasko vozi 41 sec,a pokusava da se polomi ne bi li stigao 39 sec koliko NAVODNO voze asovi iz Obrenovca,sto mu ja zameram jer u Obrenovcu kad kupis prase i dodjes kuci,ono ispadne ker tako da :nanana::nanana:

Sad bez zezanja, navodno Coka i Milos iz Obrenovca voze 39 sec ali ja to dok ne izmerim licno ne verujem :neznam:

Ostaje samo da se borba jos vise rasplamsa za vikend :nanana:

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade

Nas trojica drugara iz Obrenovca smo bili od 12 do 1. Tad su nas uklonili sa staze, posto su je zakupili crnogorci sa kartinzima. Tko da smo bili do pola tri i otisli kucama. :(

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade

Da ne citiram sve koji su pohvalili snimak i poziciju kamere,ali u pitanju je telefon a snimak je zesca bulja Ali drasko ga lomi k'o viledu pa je zato dojam vrhunski

Sto se tice postignutog vremena,Drasko vozi 41 sec,a pokusava da se polomi ne bi li stigao 39 sec koliko NAVODNO voze asovi iz Obrenovca,sto mu ja zameram jer u Obrenovcu kad kupis prase i dodjes kuci,ono ispadne ker tako da

Sad bez zezanja, navodno Coka i Milos iz Obrenovca voze 39 sec ali ja to dok ne izmerim licno ne verujem

Ostaje samo da se borba jos vise rasplamsa za vikend

Ne znam u cemu je tvoj problem...ocigledno neki kompleksi. Ne bi dalje da komentarisem...

I izvini na mom komentaru, brisem ga. Mislio sam da ovo treba da bude neko druzenje a ne prozivanje. A za Misino vreme pitaj milosaducati mare011 mrdjan i jos najmanje 20 ljudi koji nisu iz obrenovca a bili su tu i merili.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja