shoe 130 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ne brinite gospodo, sve je to uvežbano a pritom poseduje zaštitni kupaći šorc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan @ enco samo je bitno da je lepo, za ostalo cemo lako da napravimo kompromis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ne brinite gospodo, sve je to uvežbano a pritom poseduje zaštitni kupaći šorc Znam shoe da je uvežbano, tj vidim, ali ipak... Jedan moj drugar je fenomenalno točkario, znači kao dobar dan i koliko hoćeš dugo i sa nogama napred i svakojako, ali je jednom pao i to tačno ispred mene (stajao sam pored puta). Da je imao opremu, ne bi se ni ogulio, a pošto nije, bilo je bolno. Motor se raspao, ali to je manje bitno. Sreća da je imao kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Oštre slike i dobra vožnja. Ovom u šorcu i majci se po kolenima vidi da ima iskustva sa asfaltom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje mi je kad vidim temu koju sam pokrenuo da je tako ziva, da se ljudi voze i stalno ima NOVIH.......... Vidimo se!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan @acim ma bre zezam se a i razumemo se skroz, nikola vozi u opremi, a taj dan jednostavno nije ni posao na voznju vec kolima na kupanje ali ozbiljno... al sta ces bilo je jace od njega morao je da testira nove opruge koje smo stavili na xtx-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ovo ti? (Svi) Žestoko stružete fuzasterima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan aham, izgulih i fuzastere i nosac istih i kocnicu... moracu da podignem motor malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi onda izgubio stabilnost. Ne znam da li mogu samo fuzasteri nekako da se podignu. Imao sam XTR-a, ali se ne sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hm mislim da stabilnost nece biti problem... posto sam ga prethodni vikend spustio zamenivsi mu one njegove originalne karike (dogbones) sto nose zadnji amortizer sa onima sa XTR-a i tako se ukrade dobrih 20/25mm... bilo lepo za po gradu oba stopala na asfaltu al vikendom truba dizanje samih fuzastera mi ne bi resilo problem posto mi kaci i nozna kocnica a i sam nosac fuzaster http://dl.dropbox.com/u/123959/IMG_1263.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 8, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm mislim da stabilnost nece biti problem... posto sam ga prethodni vikend spustio zamenivsi mu one njegove originalne karike (dogbones) sto nose zadnji amortizer sa onima sa XTR-a i tako se ukrade dobrih 20/25mm... bilo lepo za po gradu oba stopala na asfaltu al vikendom truba dizanje samih fuzastera mi ne bi resilo problem posto mi kaci i nozna kocnica a i sam nosac fuzaster http://dl.dropbox.com/u/123959/IMG_1263.JPG Proveri i "sag". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke! Svaka cast i na voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan hm mislim da stabilnost nece biti problem... posto sam ga prethodni vikend spustio zamenivsi mu one njegove originalne karike (dogbones) To je već druga stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prikupim svoju kompletnu opremu, pa mogu da počnem i ja da vežbam mozak i telo na stazi KTM-om... Ovako mi je sve nešto rezervisano, a imam i strahopoštovanja ka ovoj spravi još uvek, voleo bih da se združimo još bliže Pratim Temu i čekam priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Jun 9, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan I oćemo li organizovati neki trening? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 13, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za vozhnju shoe! Na kojim gumama vozish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan fala michelin pilot power 2CT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shoe jel i dalje drzis kurseve voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nema vise voznje dok shoe ne plati popravku staze tamo gde je orao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan oro ja njivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan fala michelin pilot power 2CT Ove gume umeju i da prodaju u krivini.. Pogotovo ako je forsiras!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan jbg za sad drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Drugari super su vam fotke...adrenalin mi skocio u crveno. I ja bi na stazu... Interesuje me samo koja su vremena po krugu pavljena... Za sad najbolje vreme koje sam video je napravio Misa PAUK (Milos Miajlovic) 38,5s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li organozovati nesto,kakav je raspored ovog vikenda,jel zauzeta staza? Ja bi se malo vozao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra smo tamo oko 1 ali u osakacenom sastavu... Raspored staze nzn idemo na bum a vreme nismo Nikad merili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...