Jump to content

Moto Zajednica

PUT U RIM

Recommended Posts

  • MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova
  • Lokacija: PRIJEDOR
  • Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR

PUT U RIM

 

 

 

 

 

Necu pocinjati putopis kao većina „evo nakon dužeg vremena odlučio sam da napišem......“, nego poslije dužeg vremena uz pomoć moga sina Vuka i uputstava koje mi je dao Marokanac naučio sam kako da ubacujem slike u putopis J . Pa da počnem:

 

Treba još napomenuti da je Marokanac kao uzor mnogima ovde kako se putuje i piše putopis postavio jako visoke standarde pa ću se truditi da bar približno napišem putopis kao on da bude kratak, jasan , sa dosta slika i naravno interesantan. U mom putopisu neću puno da pisem , nego ukratko objasniti o čemu se radi,a kroz slike ću da objašnjavam ineresantne događaje.

 

 

O čemu se radi, moja malenkost Darko i drug ipobratim Pedja svake godine odvojimo par dana za naše druženje i vožnju motorom.

 

U početku smo išli bez određenog cilja , do morai nazad, čisto da vozimo, bilo je odlično ali nesto je falilo. Čačkajući po netu našao sam forum BJBikersi na njemu sam pročitao dosta interesantnih putopisa i vidio kako se jedno putovanje može planski pretvoriti u dosta zanimljivo istraživanje nečega nepoznatog, obići dosta toga u malom vremenskom roku. Tako smo počeli svoja putovanja da unaprijed pripremamo i određuejmo gdje ćemo spavati, šta obići i sl.. Krenuli smo od Italije, tako jedne godine obišli sjever Italije (Trst,Venecija ,Verona..), druge godine Rim, a treće godine sami jug Italije (Bar,Crotone....)

 

 

 

Nekim drugim putopisom ću opisati ostala dva, a sad PUT U RIM.

 

 

 

Negdje u maju smo počeli planirate putovanje te odlučili da on dođe do mene u Prijedor iz Novog Sada pa da zajedno krenemo do Zadra gdje ćemo se ukrcati na trajekt za Ankonu, a onda dalje.

 

 

 

Ove godine sam kupio Hondu Silver Wing 400ccm, a do sad sam stalno išao na putovanja sa skuterom Piaggio X8 200ccm. Svako putovanje je bilo u prosjeku od oko 2000km i nikad ni jednog kvara nisam imao, a čitavo vrijeme sam vozio uprosjeku 110km/h. To je da ohrabrim sve one koji se predomišljaju da idu sa sličnim mašinama jer sam i ja u početku čitao forume ipitao svakoga da li može ovo uopšte da izdrži ovakav put, može samo naprijed.(znao sam u danu da predjem po 500km.). Peđa na put ide sa svojom Yamahom TDM 900 koja ga odlično služi i ne planira da je mijenja.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • -+-, 1005 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Yamaha ♥

PUT U RIM

 

.....“, nego poslije dužeg vremena uz pomoć moga sina Vuka i uputstava koje mi je dao Marokanac naučio sam kako da ubacujem slike u putopis

 

Ja slike ne vidim, nesto ne shtima....:neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • ODUSTO OD DIJETE, 2496 postova
  • Lokacija: ZEMUN
  • Motocikl: GSX650F + NMAX155

Meni otvara nekih 70% slika ostalo ne. I čini mi se da su slike sabijene tj skupljene po visini. Da li je to tako u originalu ili je nešto drugo u pitanju.:neznam:

 

Hvala na trudu za putopis :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja