SQTR 666 Napisano Januar 7, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pouzdan telefon za klinca sa vecim ekranom i dobrim karakteristikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavlony 0 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je budžet za to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11654 Napisano Januar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veći ekran, dobre karakteristike..za 50e teško Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може на рачун. Или половно Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 7, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan malo je nerealno 50eur ako misliš na noviju generaciju telefona,...........ne znam šta očekuješ i šta znači "veći ekran"........... imam novi Huawei Y530 ako hoćeš da se dogovorimo oko cene.......... ovde možeš da pogledaš karakteristike........ http://www.mobilnisv...wei/Ascend-Y530 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Januar 7, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Telenor Smart android, ispravan, telefon moje ćerkice, 40€? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 7, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Huawei nije los..imao sam ga pre par meseci..a i povoljan je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 666 Napisano Januar 7, 2015 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 486 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudama, kupio Galaxy trend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...