Alekre 13455 Napisano Januar 2, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ocajnicki pokusavam da se dokopam do HJC RPHA10 pa nesto mora da se zrtvuje Prodajem licno moju kacigu HJC CS R1, kupio sam je novu, uvek nosio sa potkapom i cuvao koliko sam mogao. Velicina M. Na slikama se vidi stanje, najvise je pretrpeo vizir kada sam zakacio granu u voznji. Kako sam uspeo je splet nekih okolnosti, kada god je pogledam pomislim sta bi se desilo da sam imao jet kacigu Kopca radi kao i otvori za ventilaciju. Dobra stvar je sto uz kacigu dajem original HJC crni vizir. Njega sam kupio leta 2014. u Nemackoj i nosio ga povremeno, pratkicno je nov i placen 40 eur. Oni koji su hteli da kupe znaju koliko ga je tesko iskopati kod nas. Cena za kacigu i vizir je 30 eur, ajde da ne kazem, dajem kacigu uz crni vizir. Usput, prodajem i ovo belo LED svetlo koje sam namenio za kofer ali me mrzelo da ugradim i da razvlacim zice. To moze za 1000 dinara. 0641394251 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13455 Napisano Januar 2, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...