belacr6 7 Napisano Decembar 27, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege pre par dana sam video baru ulja ispod motora i video sam da je ulje iz zadnjeg amortizera iscurelo skroz,sad sam u dilemi kupovine drugog ili postoji mogucnost da neko od majstora sredi ovaj sto je na njemu.. Nasao sam drugi amortizer od kawasaki zx6r 2005-06 ali nisam siguran da su isti,ako zna neko molim za odgovor,hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6614 Napisano Decembar 27, 2014 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A koji je tvoj? Ako je 03-04 mislim da je jedina razlika sto ovaj noviji moze da se steluje (hidraulika), ostalo bi trebalo da je isto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan A koji je tvoj? Ako je 03-04 mislim da je jedina razlika sto ovaj noviji moze da se steluje (hidraulika), ostalo bi trebalo da je isto. druze bilo bi lepo kada bi citao i naslov teme jer tamo pise koji je motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Decembar 28, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zx6r 636 2003-04 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6614 Napisano Decembar 28, 2014 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A koji je tvoj? Ako je 03-04 mislim da je jedina razlika sto ovaj noviji moze da se steluje (hidraulika), ostalo bi trebalo da je isto. druze bilo bi lepo kada bi citao i naslov teme jer tamo pise koji je motor Izvini sto sam ti mrdnuo kavez. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Decembar 28, 2014 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan A koji je tvoj? Ako je 03-04 mislim da je jedina razlika sto ovaj noviji moze da se steluje (hidraulika), ostalo bi trebalo da je isto. druze bilo bi lepo kada bi citao i naslov teme jer tamo pise koji je motor Izvini sto sam ti mrdnuo kavez. .... a još lepše bi bilo kada bi neko pogledao koliko taj neko po kome se popišavaš ima postova.... Pronto je dugogodišnji član ovog foruma i napisao je gomilu korisnih postova što nekome ko ima celih 19 postova nikako ne daje za pravo da se ovako bahato ponaša.... P.S. Izvinjavam se za off 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10233 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan A koji je tvoj? Ako je 03-04 mislim da je jedina razlika sto ovaj noviji moze da se steluje (hidraulika), ostalo bi trebalo da je isto. druze bilo bi lepo kada bi citao i naslov teme jer tamo pise koji je motor Nema potrebe za ovakvim komentarom, i Sarplaninac bi razumeo da mu je covek odgovorio na pitanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim u cemu je problem.....tj. decko je lepo napisao koji je motor,a pronto opet pita.... I kakve veze ima ko koliko ima postova,ili si covek ili nisi,il znas ili ne znas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Decembar 30, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajtee dok jos imam kes da sredim kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Decembar 30, 2014 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...00#entry1684500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...