gixxer 386 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Originalna vucna kuka za Citroen Picasso marke Brink sa komplet nosacima i srafovima potrebnim za montazu,kuka ima originalnu instalaciju sa konektorom i dzekovima na krajevima tako da se samo zabada u stop lampe i ne treba nista prevezivati i ne treba vam elektricar da bi povezao instalaciju,ima plocicu proizvodjaca,cena je 70 eu ,saljem na adresu ,troskove poste placa kupac,kontakt ovde ili na PP ili na :063-177-05-08 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 28, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da nema naš atest ili možda ima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 28, 2014 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti vise atest za kuku,bitno je da ima plocicu proizvodjaca,i da je ono sto vuces registrovano ,da ima svoju tablicu,polisu i saobracajnu,ja na mom autu imam kuku,nemam atest za njenu ugradnju tako sam ga uvezao sa kukom,nigde ne pise da je ima na autu cak ni u pregledu ABS ,vucem sa autom prikolicu za prevoz automobila i nikad me niko nije ni pitao za atest,a zaustavljali su me nebrojeno puta,traze samo da vide da li je auto i prikolica registrovana,mnogo je ;strucnjaka; na tu temu ,ja ti govorim ono sto ja znam i prenosim ti moje iskustvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...