Brka 2 Napisano April 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Smradovi... Nemoj tako, Dexterr ce da se ljuti. :wink: Jebi ga, steta, nije imao razloga da se uplasi. I ja sam se prvi put uplasio ali tad sam bio 5 razred osnovne skole. :oops: :twisted: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato svi procitajmo zakon obezbednosti s na put , zakon o policiji, zakon o prekrsajima i slicne Z., pa lepo kad krenu da nas drndaju mi imamo spreman odgovor...neki od njih nalalost manje znaju od nas .... a zasto i da se malo ne obrazujemo. Startovanja policije ce jednostavno uvek biti. ...saad citam ovo sto sam napisao..dobro mozda ne sve, ali makar ossnovni clanovi da se poznaju..evo ja cu , a mogao bi i koljega Djura da napise par clanova koje policija najcesce krsi ili pogresno primenjuje. NPR da li ste znali da mozete da uskratite odgovor na pitanje da li si osudjivan, pritvaran itd...Uzmi lepo prijatelju motorolu pa pitaj Avalu. Ovo je pominjao neki od nacelnika BG sekretarijata u emisiji na TV-u prossle godine.... ima tu jos milion situacija a za ovo moze da se otvori i novi topic. Ja sam sad u haosu sa nekim prijavama i izdavanjima resenja ali se ovom vracam za koji dan jer je jako korisno znati i prodiskutovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 13, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan NPR da li ste znali da mozete da uskratite odgovor na pitanje da li si osudjivan' date=' pritvaran itd...Uzmi lepo prijatelju motorolu pa pitaj Avalu. Ovo je pominjao neki od nacelnika BG sekretarijata u emisiji na TV-u prossle godine....[/quote'] Ma da,Brate...ali ako mu uskratish odgovor, Shto patak svakako mozze da sazna, on kapira da si "naoshtren" na zajebanciju, pa ce da krene sa pitanjima: -Da li imash komplet sijalica? :roll: -Da li imash Hitnu Pomoc? A unutra zihernadlu? -....Itd... I svakako te sjebe...pa nema svako legitimaciju BIA-e PS. Dexterr nek izvine za "patak"... :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma da slazem se u potpunosti. Ali ne mozemo bas dozvoliti da nas panduri *ebu kako hoce. Postoje neka pravila, pa aman zaman nosite sijalice i trougao. Teoretski, oni mogu da nadju , ako se bass zainate da nesto fali, da te oteraju na tehnicki itd, al ja bas volim da im kazem "proverite preko radio stanice" a kad on kaze " a kako ti to" a ja onda kazem " e pa lepo, zavrsio sam pravni i to Upravni smer, pa poprilicno dobro poznajem propise , a sad magistriram na Policijskoj akademiji" i bas me zabole. A to da je narodu uteran strah u kosti u proslih 10 godina, ili sto bi ti rekao "naostren na akciju" to je proizvod nasseg bolesnog drusstva lopova, primitivaca, potkupljenih siromassnih primitivnih pandura, pedera, ludaka itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano April 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ma i njuih ima svakakvih,ali retki su oni ,kako Brka kaze,picani. Imao sam x slucajeva kad mi pandur govori da ne stajem kada me na primer njegove kolege zaustavljaju i tako dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Chek' da i ja iznesem jedan swoj sluchaj: Ishao ja sa drugom u Smederewsku Palanku,wozio ga da se nadje sa nekom trebom,i u jednoj ulici zabranjeno parkiranje (da widite samo kol'ki je znak za zabranu),a ja reko' brzo ce on,nema shtrumfowa owde. I tako,chekam ja njega ispred zgrade,kad- "dobar dan,ewo mi doshli". Izashli oni iz Floride,zagledaju moj motor,okrecu se,a ja zinuo u nebesa,pa gledam na sat,kao chekam nekog,oni me josh pitaju znam li chiji je motor,a ja boze sachuwaj,pao s'krushke,narawno da ne znam... 50 minuta sam ja chekao da oni odu,noge mi se ukochile,sunce li im njihowo.... Ugrejalo zarko..... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pao s'krushke' date=' 50 minuta sam ja chekao da oni odu,noge mi se ukochile :wink:[/quote'] Ova je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 25, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Probaj i ti tako neshto,pa da widish da li je dobro kada te chika grch uhwati pod swoje :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Octobar 17, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pricate o policiji ja sam (a verovatno i niko od vas) pre nekoliko meseci u KURIR-u procitao da po nasem zakonu policajac koji te je "upucao" spreda nema pravo da ti naplati kaznu, zbog toga sto SVI radari koje nasa policija ima su namenjeni i mogu da detektuju pravu brzinu SAMO ako "pucaju" od nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pricate o policiji ja sam (a verovatno i niko od vas) pre nekoliko meseci u KURIR-u procitao da po nasem zakonu policajac koji te je "upucao" spreda nema pravo da ti naplati kaznu, zbog toga sto SVI radari koje nasa policija ima su namenjeni i mogu da detektuju pravu brzinu SAMO ako "pucaju" od nazad. Pricali pre dve ipo godine... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sada "nova" policija hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih svakakvih, i nadrndanih,kulova,picana,dobrih ljudi,losih ! Nemam bas neko lepo misljenje o njima (narocito u mladosti) ali sada nemam nekih preteranih problema sa milicijom. Bas bih voleo da vidim svakoga od vas na njihovom mestu. Ali da ne bude to za nekoliko sati ili dana vec da radite taj posao bar 6 meseci. Smem da potpisem da biste 90% vas bili gori od vecine policajaca koje sada pljujete. Napisao sam "Vas" namerno jer sam slicnu situaciju osetio na svojoj kozi. Naime,u vojsci sam silom prilika morao da budem u patroli kao vojna policija. Posle celog dana maltretiranja od strane predpostavljenih i izdrkanih desetara,vodnika,itd. mi smo bili kao pit-bulovi koji su pusteni u patrolu. Kada gledam sa ove distance sramota me je i nisam bas ponosan na tih par meseci. Ali,to je ljudsko bice,tj .najkrvolocnija zivotinja. Naravoucenije: pa,nema ga! Molite boga da u takvoj situaciji naletite na policajca "dobricu" kome je lep dan i koji ne mrzi motoriste. I to je SVA MUDROST!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 17, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih svakakvih, i nadrndanih,kulova,picana,dobrih ljudi,losih ! Nemam bas neko lepo misljenje o njima (narocito u mladosti) ali sada nemam nekih preteranih problema sa milicijom. Bas bih voleo da vidim svakoga od vas na njihovom mestu. Ali da ne bude to za nekoliko sati ili dana vec da radite taj posao bar 6 meseci. Smem da potpisem da biste 90% vas bili gori od vecine policajaca koje sada pljujete. Napisao sam "Vas" namerno jer sam slicnu situaciju osetio na svojoj kozi. Naime,u vojsci sam silom prilika morao da budem u patroli kao vojna policija. Posle celog dana maltretiranja od strane predpostavljenih i izdrkanih desetara,vodnika,itd. mi smo bili kao pit-bulovi koji su pusteni u patrolu. Kada gledam sa ove distance sramota me je i nisam bas ponosan na tih par meseci. Ali,to je ljudsko bice,tj .najkrvolocnija zivotinja. Naravoucenije: pa,nema ga! Molite boga da u takvoj situaciji naletite na policajca "dobricu" kome je lep dan i koji ne mrzi motoriste. I to je SVA MUDROST!! Upravo tako, i ja sam imao tu "srecu" u vojsci brrr.... stalno sam nesto bio nadrndan, bilo ne ponovilo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan vas na njihovom mestu Niko od nas im ne smeta da promene mesto ako im se nesto ne svidja tu gde su sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Octobar 17, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Kada vec pricate o policiji ja sam (a verovatno i niko od vas) pre nekoliko meseci u KURIR-u procitao da po nasem zakonu policajac koji te je "upucao" spreda nema pravo da ti naplati kaznu, zbog toga sto SVI radari koje nasa policija ima su namenjeni i mogu da detektuju pravu brzinu SAMO ako "pucaju" od nazad. Pricali pre dve ipo godine... ;D Pa malo da osvezite pamcenje, kako biste se inace vratili na ovu temu da nije mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Provali li te ljudi da si urednik foruma pa te pustili da ih ne banujes hahahahah poozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan vas na njihovom mestu Niko od nas im ne smeta da promene mesto ako im se nesto ne svidja tu gde su sada. Procitaj ponovo,to nije smisao i sustina teksta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 17, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan vas na njihovom mestu Niko od nas im ne smeta da promene mesto ako im se nesto ne svidja tu gde su sada. Procitaj ponovo,to nije smisao i sustina teksta ! Ja sam mislio na onaj deo smisla da su oni tu gde jesu samo zato sto su tako odlucili. Ako to ne postoji ja ulazem izvinjotinu. A da li mi je zao djubretara koji ceo dan danas vise po kamionima po ovom kijametu, jeste. Ali bi bio jako ljut na njih da mi nisu odneli djubre ispred kuce, a kamo li da su jos i nesto tog djubreta bacili nazad na terasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan vas na njihovom mestu Niko od nas im ne smeta da promene mesto ako im se nesto ne svidja tu gde su sada. Procitaj ponovo,to nije smisao i sustina teksta ! Ja sam mislio na onaj deo smisla da su oni tu gde jesu samo zato sto su tako odlucili. Ako to ne postoji ja ulazem izvinjotinu. A da li mi je zao djubretara koji ceo dan danas vise po kamionima po ovom kijametu, jeste. Ali bi bio jako ljut na njih da mi nisu odneli djubre ispred kuce, a kamo li da su jos i nesto tog djubreta bacili nazad na terasu. Nema veze, zaboravi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 18, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan To ti pricam , nisu mi simpaticni kako god okrenes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1448 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tema od dve godine....pa još ima offovanja Elem, da se ja vratim na temu... Prosle nedelje, spustanje sa venca. Ko zna zna, ko ne zna - spustanje sa venca je jedan prelep deo puta koji, naravno, ide nizbrdo (zato se i zove spustanje zar ne ;D), dve trake u istom smeru a uspon je fizicki odvojen tako da nema opasnosti da ti neko naidje u susret, vrlo brze krivine sa odlicnim asfaltom i sve to traje nekih ~5km. Problem, da i to neizostavim, su kamioni koji se u desnoj traci spustaju sa neverovatnih 10km/h :o I tako ja kao i svaki put kad naidjem na tu deonicu osetim veeliku potrebu da mu ga dam po gasu i ide : pravac, ostra desno koja se produzi u blagu desnu pa onda jako ostra leva pa gaaaaaaaas....brza desna pa leva pa desna pa leva pa desna pa leva pa desna pa leva pa leva pa desna pa leva pa desna pa pravac i u Qrac!!! Radar me uhvatio na 135km/h i ja kao posten gradjanin uz sve psovke ovog sveta stanem saobracajcu koji je malo bojazljivo krenuo da me zaustavlja. Iza mene zaustavi nekog divljaka na 120km/h a ograničenje neverovatnih 60km/h?! I tako ja već vidim kako mi dozvola leti i kako mi sudija drobi da li sam normalan i usput kao nesto cujem kako se onaj divljak svadja sa drugim saobracajcem i mislim se kakav idiot, em je kriv em bi da se svadja. Kaze ovaj "moj" da dodjem do njihovog auta da mi uzme meru (tim rečima ) i ja kao pokisao mu pridjem i : On : kriv si, znas? Ja : ma znam, al dobar put pa sam se opustio On : opustio na 135??? Ja : (smeh) pa kad je toliko dobar put On : znas da za ovo leti dozvola? Ja : znam (ovo je zvucalo kao da me je do malopre gazilo 1000 patuljaka) On : cime se bavis? Ja : prodavac On : iz NS a radis negde drugde? Ja : u Indjiji On : u jbte, pa tebi onda bitna ova dozvola Ja : (kiseo osmeh) jaaaaaaaako On : vidi ovako...posto svo vreme slusam onog magarca sto se svadja sa kolegom a kriv je a ti si kulturan i OK decko i znam (smeska se) da inace lepo vozis onda ovako....nesto moram da ti pisem pa neka bude minimalno prekoracenje! To ti je 2000 dinara, jel moze? Ja : (odusevljeno) ma sve moze, samo da neide dozvola i da preskocim tog sudiju I sad tu ide ono pisanje kazne, usput mi je pricao kako se mora paziti jer se gine u sekundi i tako...i skroz u pravu covek! I daje on meni kaznu, ja njemu pare i on se okrene i ode da hvata sledeceg a ja reko samo da ako smem ih pocastim picem, jbga, covek je bio i vise nego OK prema meni! Ali dzaba, nije hteo ni da cuje...kaze pustio me zbog mog stava uz opomenu, ali sledeci put da pazim. Al ja tvrdoglav kao magarac stao pored njega i udavim ga da ih pocastim barem kafom sto sam i ucinio. I eto...debelo sam pogresio, a panduri me pustili...HVALA IM ;D (jbes 2000 kad mi je dozvola jos tu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan (jbes 2000 kad mi je dozvola jos tu) I sve je na svom broju. Ziv si da nam svedocis i prepricas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1448 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan E sad... da li je njegov postupak urodio plodom? TJ, osim što si srećan što još imaš dozvolu, da li ćeš ubuduće isto tako voziti, ili je njegova "opomena" imala efekta? Verovali ili ne : ima itekako efekta. Ja sam tip coveka koji uci na greskama, skoro pa mi se nikad ne desava da ponovim neku gresku (inace bi se zabrinuo za sebe). Naravno, pri vecim brzinama se greske skoro ne oprastaju ali jbga sad, razumecete ako kazem da ponekad odvrnem gas...jace je to od mene. Taj deo puta je generalno slabo prometan a asfalt je odlican, krivine fenomenalne pa, nije da se pravdam, prosto vuce na malo gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je ovde pandur najbolje prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...