Jump to content

Moto Zajednica

Ja pogresio, a panduri me pustili...

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

U Nedelju krenuli mi do Kosmaja na klopu, pa posto nas je Yoman cekao na Avia pumpi, a mi kasnili, ja sam malo brze krenuo ka autoputu. Posle buvljaka, kad se ide Jurija Gagarina, ja ozezio po gasu i pojurio da uhvatim prostor da prodjem ispod nadvoznjaka... Naravno, ispod samog nadvoznjaka me je cekao cika policajac...

Mislim da sam isao >100 km/h kad sam ga spazio. Naravno, zabo sam kocnicu, cim sam ga video, al znao sam da me je uslikao...

Pandur mi onda pokaza palicu i ja kulturno stanem. Sta cu, kad sam kriv :D Heh...

Pandur1: 'Jel ti znas da je ovde 40km/h, gde zuris?'

Pablo: 'Pa znam, al ceka nas jedan drugar i ja malo pozurio... Jebiga'

Pandur1: 'A jel znas da si isao... (onda mi pokazuje radar, a ja se mrstim ocekujuci trocifren broj)... 82 km/h? Daj dozvolu i saobracajnu!'

Pablo: 'Pa dobro, jesam toliko isao'

U tom trenutku prilazi Pandur2.

Pandur2: (meni se obraca) 'Je li, sto si mu stao?'

Pablo: 'Pa sto sam kulturan... A sad cete da mi uzmete dozvolu jebiga'

Pandur2: (kaze prvom panduru) 'Aj pusti ga! Zato sto ti je stao!'

Pandur1: 'Sta bre?'

Pandur2: 'Ma pustaj ga bre, kazem ti. Ja ti ne bi' nikad stao!'

Tu su prisli vec ostali drugari iz drustva i svi pocinjemo da se smejemo, onako ne bas na glas :)

Pandur1: (Vraca mi dozvolu i saobracajnu) 'Evo ti ovo... Da znas, stavio sam ti dozvolu u dzep sad. Za ovo bi dobio zabranu bar 3 meseca... Aj sad polako, nemoj da zuris.'

Pandur2: 'Ma pun gas, kakvi polako... (kaze prvom panduru) Aj ti sedni na ovo pa idi polako! (okrece se meni) Aj sad pun gas i brisi!'

Ja gledam sve i ne verujem ocima... Dobar - los pandur prica... :D

Pandur1: (kaze meni) 'Ovaj vozi ko ludak, zato te i pusta da ides...'

Ja lepo spakovao dozvolu i saobracajnu i zbrisao odatle dok se nisu predomislili... :D

Eto... Naravoucenije izvucite sami :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1574 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

HAHAHA..eeextra fora, bas super sto si podelio s nama. hehehe... u svakom slucaju je ako vec stajes bolje biti kulturan osim ako u dzepu nemas sluzbenu legitimaciju mup-a....a to uglavnom nije sluccaj.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

He, imao sam i ja situaciju pre jedno dve nedelje.

Znaci pandur me zaustavlja na izlazu iz grada, bulevar sa cetiri trake, tu niko ne vozi 60, ali izgleda je bio moj red da fasujem. Elem posle onog "dobar dan" sledi iznenada:

Pandur: Kol'ko ide motor? (obicno me ovo pitaju kad im probijem merni opseg radara)

Ja: Pa... koliko mu vatre dam!

Pandur: Jel ti zuris negde sada? (da, posle ovoga sam bio siguran da mi ode dozvola)

Ja: Ne, vozam se malo, da nisam mozda vozio brzo? (!)

Pandur: Ma nismo ti mi radarska kontrola, nego jel' mogu da sednem na motor, ocu i ja sad da kupim tako nesto.

E, 'ladan znoj me probio, a on me zaustavlja da razgleda motor, posle me naravno ispitivao i kako ide, koliko trosi, koliko kosta, itd,itd...

Jos na kraju mi kaze: "Uzdravlje, ajde ga pritisni sad malo, da vidim kako ide!"

Na sta je spala ova nasa milicija, strasno! :lol:

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

dokaz više, da su i policajci samo ljudi, a neko, od koga trebati bežati glavom bez obzira......

• Drug član, 1777 postova
dokaz više' date=' da su i policajci samo ljudi, a neko, od koga trebati bežati glavom bez obzira......[/quote']

vidi se da nisi isao po demonstracijama.

• Zainteresovan, 837 postova

Eeeeeee, ja sa kerovima imam dozivljaja i dozivljaja iz dana u dan. :lol:

Poslednji put puce prijava pre 2 nedelje zbog uznemiravanja javnog reda i mira i za bez dozvole a nije me ni zaustavio...

Ali vec sam bio u stanici zbog toga i kazu da od te prijave nece biti nista samo treba da ulozim zalbu i trazim suocenje a on se nece pojaviti. :D

U Nedelju krenuli mi do Kosmaja na klopu

Sto se niste najavili da dolazite?

• Zainteresovan, 585 postova

Ja sam prisustvovao cudnoj sceni gde su cike u plavom na ponudu da iskuliraju kaznu i odu sa nama na pivo i pljeskavice krenuli da beze a kad im je ponudjen kes sevnuse ko munje

• Drug član, 1574 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

PAzite sad ovo..prosle godine vozim sa prijateljem posred Srskih Vladara yamahu, a on novu novcijatu cbr-ku 100RR, polako u pravcu Slavije krstarimo, caskamo, kacige na levoj podlaktici, brzina 20ak do 30 km/h, oko 9 uvece..... lepo vreme, sve super, nema mnogo saobracaja, u punoj smo opremi...

50 m ispred nas sa leve strane kod Njegosseve parkirana patrolna kola, iskacu 2 policajca jedan vadi pistolj, mlati snjim, dere se :stani pucacu itd itd. Odjednom ga i uperi u mog druga !!!!

Mi se ukopali , silazimo s motora, ortak krece da se dere na pandura : u stilu nas ta lici ovo ponasanje, da li ste normalni, odlepili oboje... Ljudi se polako skupljaju , mi na sred ulice!! okrecemo telefone, on brata u zandarmeriji ja pomocnika komandira moje stanice...ovi kad su videli sta su uradili,,,uleccu u pezo 307, pun gas i bezanija.

Aj sad komentar......:( znacci uzzzassss :( bez objasnjenja, bez icega...pijani????

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic
dokaz više' date=' da su i policajci samo ljudi, a neko, od koga trebati bežati glavom bez obzira......[/quote']

vidi se da nisi isao po demonstracijama.

priznajem.....nisam bio na demonstracijama.......verovatno je tamo drukèije?...

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Ovo je bila bas fina sitvuacija. Idemo ja i drugovi iz jednog kafica u drugi koji su udaljeni 50m, naravno punim voznim parkom. Ja sam u tom trenutku vozio Big-a, koji i nije tolko tih(kao sto neki pamte), i pocnemo da se trkamo do tog drugog kafica, moji drugovi u kolima po putu, a ja big-om po trotoaru. I mi tu dodjosmo do raskrsnice na kojoj su naravno stojali gospoda plavci. Ukenjasmo se tu mi svi kolektivno, kad onaj strunf nas samo pogleda i okrene glavu. Primirimo se par metara dalje na parkingu susednog kafica i u medjuvremenu shvatimo da u njemu nema mesta. Da bi stigli do kafica br.3, morali smo naravno preci preko malo pre spomenute raskrsnice, cime bi naravno dali priliku gospodinu u plavom, da se predomisli i da nas zaustavi(i verovatno pohapsi za pocinjene prekrsaje). No odlucih ja da prodjem tuda i prodjem ja umerenom brzinom i kao neobracajuci paznju na gospodu sa belim sesiricima. No onaj sto stoji pored raskrsnice mi se ucini poznato, i odlucim ja da se vratim da proverim sitvuaciju. Prolazim ja treci put pored doticnog gospodina i odluci on da me zaustavi. Ja stanem i sa blagim osmehom na licu ga otpozdravim sa : "zdravo tata, kako poso"

:D

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
: "zdravo tata' date=' kako poso"

:D[/quote'] S-OKO jedna bezobrazna :lol: :wink: meæeš èo'eka u nezgodan položaj :evil:

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
Ja stanem i sa blagim osmehom na licu ga otpozdravim sa : "zdravo tata' date=' kako poso"

:D[/quote']

361428uz.gif

Eeeeeee' date=' ja sa kerovima imam[/quote']

Rekli smo neæemo to ''kerovima'', ovima, onima i sl...

Glupo je reci ovo za ceo kolektiv jer ima picana ali ja sa picanima nemam problema.

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Puch
Eeeeeee' date=' ja sa kerovima imam[/quote']

Rekli smo neæemo to ''kerovima'', ovima, onima i sl...

Glupo je reci ovo za ceo kolektiv jer ima picana ali ja sa picanima nemam problema.

Cek! Tebi samo dozvola nedostaje? :shock:

Polozio sam ja pre par meseci i imam dozvolu ali imam i ogranicenje tako da po zakonu ne mogu da vozim ovaj motor.

Mada ne cimam se za to sta smem a sta ne bi smeo...

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

E, evo jos jedan slucaj:

Proslo leto drug nabavio tu vise puta pominjanu jawu, naravno neregistrovanu, i dosao do mene da se pohvali. Dakle parkira on ljutu mashinu ispred moje kuce, a ja parkiram Apriliu pored. Pricamo tako mi, kad vidis prolazi Punto sa dvojcm plavih unutra. "Cim su nas videli, odmah su nas spazili", rikverc, prepreci mi izlaz iz dvorista i ukljuci rotaciju (!). Dobar dan, dobar dan, bla, bla, ciji je ovo motor bez tablica? Mi mu sve objasnimo kako nije registrovan i kako to nije ni vazno jer stojimo u dvoristu, tj. nismo u saobracaju. Onda onaj drugi poceo da me zajebava za moj motor i trazi da mu pokazem dokumenta. Ulazim u hodnik po moja dokumenta i cujem napolju razgovor "Ajde sad lepo sedi na motor i VOZI do kuce da nam pokazes odjavljenu saobracajnu", kaze pandur mom drugu. Izlazim napolje, a oni vec otisli. Dok sam se vratio po kacigu i otisao kod druga oni mu vec napisali prijavu, i to za "upravljanje neregistrovanim motornim vozilom" (ili tako nesto), sramota... :evil:

Ako te neko bude tako startovao samo ga iskuliraj.

Pa tako su meni namaestili gomilu prijava ukljucujuci i ovu od pre dve nedelje.

Samo sto im ja nisam dao podatke vec znaju ko sam pa su sami proverili sve i pisali mi.

cujem napolju razgovor "Ajde sad lepo sedi na motor i VOZI do kuce da nam pokazes odjavljenu saobracajnu", kaze pandur mom drugu. Izlazim napolje, a oni vec otisli.

Trebao je samo da iskulira i da ne seda na motor dok su oni tu jer po zakonu on ne moze da mu napise prijavu ako nije u saobracaju i ne moze da mu oduzme motor.

Trebao je samo da iskulira i da ne seda na motor dok su oni tu jer po zakonu on ne moze da mu napise prijavu ako nije u saobracaju i ne moze da mu oduzme motor.

ZNAM, to sam mu odmah i rekao, ali kad se uplasio pa nije razmisljao, a oni nas startovali k'o da drogu krijumcarimo! Smradovi...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja