zeky 5 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Momci, Bejah na sajmu motora i opreme u Padovi 18.jan. Sajam je bio VRH. Bio sam kao klinac kada ga pustis u radnju sa igrackama. Malo je bio jedan dan da se obidje i pazari. Glavni akcenat je bio na custom-ima. Bio je cak i stand OCC ali verujte, ono sto mozete videti na Discovery-u je smesno u odnosu na modele koji su bili izlozeni. Evo nekih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam dosadan al mislim da vredi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, fino pogotovo ono na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...