alexanto 5307 Napisano Januar 5, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću sutra imati konkretne informacije za šorku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5307 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i konkretnijih informacija vezanih za paintball: 1000 dinara košta oprema i 200 kuglica po čo'eku. Klub je iz NS i ima otvoreni teren u Veterniku a zatvoreni teren (staru ciglanu) u Bukovcu. U Veterniku može da se igra do 8 protiv 8 igrača a u Bukovcu nema ograničenja jer je teren mnogo veći i po rečima čoveka iz kluba "ekstremniji" tako da predlažem da šorku organizujemo u Bukovcu jer prosto, januar je i ne znamo kakvo nas vreme očekuje... Termini su oko sat do sat i po ali mi ćemo dobiti termin od dva do dva i po sata Predloženi termin je od 13:30 do 16:00 da imamo vremena da se "uljudimo" za večernje druženje. E sad glavno: da se ova tema ne bi davila informacijama sa paintball-a prepisku ćemo prebaciti na kružni PP - svi oni koji su se do sada izjasnili da su zainteresovani. Takođe svi oni koji se dvoume ili ih ipak zanima šorka mada neće učestvovati, neka se jave da ih uključim u prepisku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16339 Napisano Januar 9, 2015 Integrisan, 9402 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ReperTiro pusku, otvori sta treba pa da vidimo sta nam je ciniti Mogli bi polako poceti sa spiskom sto se druzenja tice, pu zeka iz daleka 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5307 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Dare Red je lagano i da vidimo broj učesnika večernjeg druženja... 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Januar 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Dare Red je lagano i da vidimo broj učesnika večernjeg druženja... 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 9, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan 09. Carlito & Nale domaćica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 10, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez SuperPopovića tj. SuperPOP-a & SuperMice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11689 Napisano Januar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alexa sa Ivanom.. standardno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16339 Napisano Januar 10, 2015 Integrisan, 9402 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Januar 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno 12.bugiman free (+ paint ball) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan PaintBOL što se mene tiče ( nažalost ) otpada ... dva pitanja 1. Planira li još neko osim mene da proba da dođe motorEm ? 2. Gde je tačno taj restoran Vojvodina ( u odnosu na mesto gde je bilo zadnje okupljanje - to znam da nađem ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko)<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno 12.bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16339 Napisano Januar 12, 2015 Integrisan, 9402 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ty za prepravku Dare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16339 Napisano Januar 12, 2015 Integrisan, 9402 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nista nista ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5307 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Matori lako je naci rastoran a postavicu ja i kartu kako je najlakse stici do kaVane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11689 Napisano Januar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide mi nešto sad kopiranje spiska preko telefona. Dakle, Alexa sa Ivanom + još dvojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16339 Napisano Januar 18, 2015 Integrisan, 9402 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11689 Napisano Januar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fala čiko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2086 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis i Maki + mamin sin, ljubi ga majka (sto bi Zika reko) 02. alexanto + Biki + copy i paste tj sinovi 03. Mića Žabalj 04. Kuzma63 (sam ki lis' na vetru) 05. Đura, pitaću gđu ali mislim da će u tom periodu biti prevelika za transport 06. Fanky, bez gospodje 07. Trajkovici 08. Pantici bez sitnu decu 09. Carlito & Nale domaćica 10. SuperPOP & SuperMice 11. Alexa sa Ivanom.. standardno + jos dvojica 12. bugiman free (+ paint ball) 13. DaliborBP ( plus/minus ) devojka 14 .bracabgd 14. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...