Arsa 475 Napisano Decembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovom prilikom da neizmerno nahvalim najobicniji tecni sapun za ruke... Kako se vozikam i u ove hladne dane, postalo je neizdrzivo koliko se magli spusteni vizir... Na zalost, za moju stariju HJC nema pinlock-a te sam morao da se snalazim. Na ideju dodjoh vrteci slike iz proslosti i seteci se da je uz zastitnu masku u VJ(JNA, VRS) uvek dolazila i sapunska krpica. To je u masci trajalo neko vreme pa je krpica morala cesce da se koristi.. Medjutim, moderni tecni sapun cini CUDA!!! Namazem i dobro uglancam iznutra jednom u 5 dana i pazim da ne dodirujem vizir iznutra ako je ikako moguce... Ma ne da sljaka nego ubija!!! Zna li neko koja hemikalija ili sta vec u ovom slucaju uticu na ne magljenje ? Ima li neko drugu preporuku sta bi moglo da vrsi posao?!? Verovatno na bjb-u postoji slicna tema te ako spamujem premestite me gde treba! Pozdrav! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pena za brijanje radi posao isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 1711 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namazes, cekas da se osusi pa trljas ili sipas na krpu i trljas. Za auto planiram onu foru sa peskom za macke mada postoje i one vrecice za apsorbere vlage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2605 Napisano Decembar 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Namazes, cekas da se osusi pa trljas ili sipas na krpu i trljas. Za auto planiram onu foru sa peskom za macke mada postoje i one vrecice za apsorbere vlage. Ako imaš klimu u kolima ona rešava problem vlage, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Decembar 6, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sirovi krompir, ravno zaseći i namazati vizir pa pustiti da se osuši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4283 Napisano Decembar 6, 2014 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale metode,ali sapun smo koristili i pre dvadesetak godina. Stariji verovatno isto. Tada pinlock nije ni postojao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 6, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan To sa sapunom radi, mada mi se bolje pokazao sprej protiv magljenja..par eura košta. Najveći problem kod sapuna je kad malo zamagli dok ne odmagli razliva boje i svetlost na sve strane. I sprej to radi ali mnogo manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 124 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja hemikalija ili sta vec u ovom slucaju uticu na ne magljenje ? Glicerin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se bavio ronilastvom bilo je pravilo da pre nego što staviš masku na glavu pljuneš u nju i lepo rastinja preko cele površine. I to sve u svrhu da ne magli pod vodom. Možda nije baš praktično za vizir ali verujem da bi pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuh da detrdzent za sudove isto pomaze, neko ga je mazao na soferku iznutra, ja lico nisam probao ali planiram, ako neko jos zna za ovo resenje neka se nadoveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Inace Arso, pun pogodak za temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A da, da li neka od spomenutih sredstava moze da osteti ili bilo kako naskodi viziru, gumi i slicnim delovima na kacigi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glicerin ne skodi nego cak godi gumenim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15960 Napisano Decembar 6, 2014 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Arsenije evo ti mala pomoc da ne kazem resenje, radi odlicno za male pare......klik OVDE PS. ocekujem putesestvije koje si nam pricao one veceri, podkrepljen slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Arsenije evo ti mala pomoc da ne kazem resenj, radi odlicno za male pare......klik OVDE PS. ocekujem putesestvije koje si nam pricao one veceri, podkrepljen slikama Слажем се са Даретом,ја пазарио 2 ком,ради као змај за све паре. Али ако немате Доктора за пријатеља(ДР.Даре) можете да завршите са више рупа на визиру него што је потребно . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Decembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni to loše... manje će da magli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Decembar 8, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sirovi krompir, ravno zaseći i namazati vizir pa pustiti da se osuši. cuo sam za ovo, nikako da probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao jesenas u uslovima kada nije pri ruci bilo sapunice. Radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da se vizir obrise kada se osusi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8615 Napisano Decembar 8, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Namazes, cekas da se osusi pa trljas ili sipas na krpu i trljas. Za auto planiram onu foru sa peskom za macke mada postoje i one vrecice za apsorbere vlage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8291 Napisano Decembar 8, 2014 Solo Rider, 3181 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam prob'o i sve funkcioniše neko vreme. Problem je što se ne setiš da to uradiš pre vožnje nego tek za se zamagli. Zato sam sipao malo tekučine i flašicu od acetona i krpica pa sve u torbu i naravno stanem negde usput da namažem . Naravno i jeb.m sebi kevu što se ranije nisam setio :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa carapom je tesko odraditi u kacigi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da se sipa u kesice za caj pa okacis da visi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8291 Napisano Decembar 8, 2014 Solo Rider, 3181 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uradi Sam oko 200-300 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...