crnisin 165 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam k & n za tebe,original.naravno,ako ti treba Treba mi kes kupac, ako imas naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan U duhu cena pol. motorcikala na ovom forumu i Srbiji generalno ( Z 750 S iz 2006-e 3450 eur, VFR 750 RC36 iz 1992-e 1999 eur ) cena Raptora ide na 3200 eur i moze lokot. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Maj 13, 2015 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu zeljena je zamena za enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, za neku " Afriku bez mane " iz 1860-e, za 3000 + evara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Vrati kilometrazu, niko neće da kupi motor koji ima toliko na satu bez obzira na stanje. Možda je duplo bolji od nekog kojem piše 35k ... Ljudi veruju u ono u šta žele da je istina. Pogledaj bilo koje oglase kod nas,ako nađeš dva motora sa sličnom kilometrazu - ja cu ga kupiti. Inače, mislim da se računa cena po kojoj je nešto prodato, a ne po kojoj je oglašeno ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi jedan lik ispred " Jazbine" u Mladenovcu - Nemoguce da taj motor moze da predje tolko, mora da ti se pokvario sat. Toliko je bio nepokolebljiv da je sat ubagovao nesto, da je i mene ubedio .... da,da,sigurno je tako, kazem, i odosmo na pivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Maj 13, 2015 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam u cemu tolka frka oko kilometraze ako je masina zdrava, moj bivsi Suzuki RF 400R je imao 90.000km kad sam ga prodao, a masina je perfektno radila Ko zna koliko su ove masine sposobne da predju samo da se redovno i kvalitetno odrzavaju, samo kod nas retko ko to radi , i onda kad se pojavi masina sa tolikom cifrom odma ljudi u neverici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan E moj crni sine italijan je to, nije honda pa da se kurcis, a honda je kod nas u Srbiji kao vino, sto starija to bolja i skuplja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Maj 13, 2015 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E moj crni sine italijan je to, nije honda pa da se kurcis, a honda je kod nas u Srbiji kao vino, sto starija to bolja i skuplja. italijan malo sutra Srce mu je mu je od Suzukija SV 650 ,Cagiva nikad nije proizvodila svoje agregate vec ubacivala tudje, isto kao i Bimota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E moj crni sine italijan je to, nije honda pa da se kurcis, a honda je kod nas u Srbiji kao vino, sto starija to bolja i skuplja. nasmeja me ! Istina cista,stvarno smo poremeceno trziste,sto vise lazes i muljas to bolje prodjes.. jer kad nesto iskrebo i realno prikazes ispadnes rdjav jer svi ostali lazu za svoje motore i oni ih na kraju i uvale nekom muceniku koji se upecao na varalicu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I obrisase sve komentare u temi o pozlacenom vfr :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Maj 14, 2015 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Dam ti retrovizore od trafike za te sa cagive, onda ces je prodati za $3499.99 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...