longy 0 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Sta mislite o ova dva motora I u poredjenju jedan sa drugim koji je bolji?zanima me samo za voznju po brdima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Decembar 3, 2014 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Sta mislite o ova dva motora I u poredjenju jedan sa drugim koji je bolji?zanima me samo za voznju po brdima. TTR je sigurno bolji motor za off, nisam ga nikad probao jer ih ovdje ima malo, ali jesam XT350 i ostao pomalo razočaran. DR350 je bitno vozniji motor od XT 350, naprimjer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Nisam obadva vozio, to su stariji modeli, tako da ne znam da li delova ima, ima sigurno, ali koliko kostaju, jer se teze nalaze, po bugarskoj sam ih vidjao s vremena na vreme po oglasima, mislim da su u klasi sa dr350, dr350 sam imao, sasvim dovoljno snage ima, ne preterano, za amatera, veoma izdrzljiv motor, za enduro voznju, ne nesto jace, tako da mislim da i ova druga dva modela da su isti, koji konj gore dole...ne znam zasto si bas odabrao ta dva modela? Imas neku ponudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosVGC 3 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Guca Motocikl: Honda ATAS Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav, kao amater I vlasnik xt350 mogu da podelim iskustvo. 350 imam pola godine, odradio sezonu sa njim, presao nekih 500 milja, samo po makadamu I tezim terenima (Golija, Jelica, sume potoci traktorski sumski putevi ). Snage ima sasvim dovoljno, mana je tezina, kada dodje do nekog tezeg terena jako ga je tesko iskontrolisati, bukvalno mi je ispadao iz ruku. Ja sam visok 198cm imam 105kg, relativno sam u formi, ali kada upadne u neki kanal od vode, veruj mi da nije svejedno. Kada je u pitanju cist makadamski put tu je stvar sasvim drugacija, brz, udoban, stabilan, snage ne fali, skroz ok. Ponavljam da sam cist amater, moj zakljucak je da bih radije nesto od 250ccm, lakse za odrzati na teskim terenima, a meni je barem to sasvim dovoljno snage I za sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...