nesic1 266 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan samo ispravni, pozeljno iz jagodine zbog licnog preuzimanja, mogu i drugi gradovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 28, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno, nije vise aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Januar 2, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam ovde, mozda nesic1 zna ili neko drugi, zanima me sta se najvise isplati, koja kartica koji paket za ovaj modem? Imam MTS modem, ne znam da li je kodiran ili mogu i drugi operateri, a najvise bi mi odgovaralo bez ugovorne obaveze. Inace 2gb ili 3 mesecno bi mi bilo dovoljno, mozda cak i manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...