Forest 319 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ljubomoran Salim se, sve najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 5, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Drago mi je sto dolazi u ove "nase" krajeve... Kolegi CoolerNS - u sve cestitke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Decembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je kolega COOLERNS postao ponosan vlasnik Yamahe. Neka se u zdravlju i sa srećom koristi sa puuuuno bezbedno pređenih km! Uz to sve pohvale za ekipu iz NS sa kojom je došao po motor! :zdravo: :zdravo: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Decembar 7, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala veliko Čorti usrecio je naseg drugara COOLERNS u velikoj meri a samim tim i nas Sto se tice samog stanja Yamane,sve je bilo kao sto je ovde i pokazano i receno,motor je lutka ! Evo jedna mala slicka novog vlasnika koji je presrecan i jos uvek ne zna sta ga je strefilo Kad bi se sve moto trgovine obavljale ovako...svi zadovoljni Veliki prozdrav za Zajecar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...