Čorta 172 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ljubimca iz naslova teška srca, došlo novo grlo u ergeli, pa je ovaj u višku! Kupljen u Yamahi Rodić 2003.god, ja sam drugi vlasnik. Prešao je 18150 km, registrovan na moje ime do jula 2015. god. Urađen servis na 17000 km, ulje i filter, filter vazduha, svećica,zamenjene Nissin pločice na prednjem i zadnjem disku.Lanac i lančanici odlični. Nove Pirelli Scorpion gume stavljene pre nepunih 2000 km, tada i Yuasa akumulator. Od opreme Givi nosač za top case, pasuje i Kappa monokey. Motor je neogreban, nikad padano sa njim, sve je fabričko na njemu.Nema dinara ulaganja. Nikad nije vožen van asfalta, uglavnom u turističke ture po užoj Srbiji. Jedinstven primerak, cena 2390 €, naravno dogovor. Za ostale info pitajte! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo i br. mob. 064 927 9117 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, Да ли је хт за некога које висок 174cm ? На хонди xl 600 могу да спустим оба "пуна" стопала, али ми је неудобно те се питам каква је ситуација на хт 600. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam negde i ja sa nadmorskom visinom, i nisam imao problema da dopipnem tlo! Nećeš sigurno sedeti kao Pedrosa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka je. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima zamena za auto MG ZR '05 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, imam limuzinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste,i koliko kw ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste,i koliko kw ima... Napisao 2003.g. i 29.4 kw ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lep je motorin,lep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Novembar 28, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bas bas lijep primjerak.Motor u ovakvom stanju a da nije star godinu- dvije se rijetko pojavi u oglasima.Ko ga kupi moze da racuna da je "SRECKO". Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Novembar 28, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, imam limuzinu! Hehe,pa imas ukusa druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 28, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor, maštam o ovako nečem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Novembar 28, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Tja..samo mozemo da mastamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 29, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Od svih motora koje sam imao, ovaj sam najvise voleo, ozbiljna masina, a vozi se kao bicikl. Svaka cast! Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od zajednickog prijatelja sam cuo da su svi tvoji motori pucke,a ovaj je bas takav...Lep motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam da si sa Bojanom u kontaktu.... Pa dobro ti je rakao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, došlo "zadnje vreme", svi hvale a niko ništa ne nudi. Prije bi iz suve drenovine vodu icjedio nego kupcu pare iz džepa izvadio . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije došlo "zadnje vreme"... biće soka iz drenovine...mislim para iz džepa kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolega, primjetio sam da si bio zainteresovan. Navijaćemo da se posao sklopi ! Motor je kao iz fabrike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 1, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolega, primjetio sam da si bio zainteresovan. Navijaćemo da se posao sklopi ! Motor je kao iz fabrike. И даље заинтересован... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, drugar COOLERNS realizuje kredit u sledecih par dana i idemo za Zajecar (nema 100 odgovora pa ne moze sam da se pohvali) znaci Yamana rezervisana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Decembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo da potvrdim i sa moje strane, Yamaha rezervisana i uskoro ide u NS! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 4, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan ЕХ, кад ја немам довољну висину ногу.... НЕК ЈЕ СА СРЕЋОМ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...