Деда Целе 85 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Иде зима,где са мотором?Ево идеје како на малом и не приступачном месту ставити мотор. Материјал 1.даска,најбоље БЛАЖУЈКА одређене дужине колики је мотор 2. два парчета краће даске за рампу и средњи део где ће ћопа да се пружи 3. шест (360) точкића 4.машинских шрафова 24ком. и мало за дрво 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Novembar 22, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro rjesenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Novembar 22, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. Ja bih jedino digao motor na stand ili centralni nosač ako ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19395 Napisano Novembar 22, 2014 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. Ja bih jedino digao motor na stand ili centralni nosač ako ga ima. Ima u Luisu to rešenje za centralni, oko 35e za do 300kg, sa kočnicom za točkiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Novembar 23, 2014 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://s27.postimg.o...grafija0240.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Novembar 23, 2014 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://s27.postimg.o...z7/DSC_0509.jpg Prvi sam kupio nije se isplatilo da ga pravim jer je bio oko 40€ a drugu sam rampz napravio. Jedina primedna je što sam stavio umene točkove jer zbog težine teže se gura, znači isključivo plastka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19395 Napisano Novembar 24, 2014 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ti iskustva sa ovim prvim? Koliko je težak motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preferiram samo cist parket By the way, jeste li primetili kako se vodi racuna o Thundercatima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Novembar 24, 2014 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ti iskustva sa ovim prvim? Koliko je težak motor? http://postimg.cc/image/svd2wmt2h/ Odlična stvar ali pošto sam sklon karabudjenju napravio sam i za prednji točak "kolica" tako da mogu da sa njom vitlam po garaži kako hoću. Pošto je skoro na "vagi" mogu rukom da podignem prednji točak i podmetnem kolica. Inaće da po prospektu motor težak oko 220 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Decembar 1, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobra ideja svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Savage Ls650 9 Napisano Decembar 26, 2014 TarikNP, 56 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda Magna vf750c rc43 Prijavi odgovor kao problematičan TAKKODJE STROGO CHIST PARKET I STROGO SA PODNIM GREJANJEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1379 Napisano Decembar 26, 2014 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre prehladiće vam se motori na prvoj kišici. Za motore i automobile postoji garaža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...