Laki_90 620 Napisano Novembar 18, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Прешао је 106.220,00Гуме одличне,ланац и ланчаници као нови,Од опреме :танк торба,носачи кофера ,топ кофер капа к46 нт са ледовима и наслоном за сувозача,бочни капа к 22н (скоро нови).+нова пумпа за гориво за резерву,Замењено уље и филтер пре 1000 км.Пре 10 к км рађено:Стављен КН филтернаштеловани вентили,замењене свећице,замењени лежајеви у точковима и волану,замењени семеринзи у виљушкама.Од улагања :Ручица квацила - 20 е Није неопходноРол бар и ћопава - 50 е Није неопходно - испустио сам га једном приликим у месту и само сам рол бар оштетио а ћопава треба да се пластифицира или офарба опет.штитници руку - 30 е Није неопходнозадњи браник - 60 е Није неопходн- Одломио сам оно скроз доње парче које може и да се направи. Намештао сам таблицу и с**бао!плочице све - 70 еРепарација квачила - 70 е.Укупно 300 еура да би био у фулу.Мотор ме је одлично служио, нисам се нешто претерано по граду возио углавном је то било на мало "дуже" стазе.Мотор је одржаван у профимото сервису на вишњици.За све остале информације позовите.063/539-940ЦЕНА 3400-ДОГОВОР 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Novembar 18, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da prostis...ko je bio predhodni vlasnik?Jel mozda iz Novog Sada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 18, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Јесте. Ћулибрк! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Novembar 18, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Dakle moj bivsi motor...mislim od mene ga je on uzeo...Dobru ste kilometrazu nagurali vas dvojica.Ja sam ga prodao sa 75000 km...Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11664 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4382 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da je on prešao 30.000km do sada! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 22, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Заборавио сам да кажем да је регистрован до 05.2015.г. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 27, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan П О Н О В О А К Т У Е Л Н О ! ! ! Прешао је 107.000,00Гуме одличне,ланац и ланчаници као нови,Од опреме :носачи кофера ,топ кофер капа к46 нт са ледовима и наслоном за сувозача,+нова пумпа за гориво за резерву,Од улагања :регистрацијаплочице .Мотор је одржаван у профимото сервису на вишњици. Пре 300 км је комплетно средјено све за сезону у сервису "ПРОФИМОТО" на Вишњици за шта имам рачун.За све остале информације позовите.За све остале информације позовите.063/539-940 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ЦЕНА 3300 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre Laki, nemoj da zajebavas vise...kako spustis cenu , a meni se stegne nesto u grudima...i razmisljam sta da prodam tako brzo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Шта да вам кажем...имао сам и ја те моменте Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan А К Т У Е Л Н О ! ! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je već istekla registracija ili može još ako se kupi i da se do kuće dotera ? Mislim ipak malo komplikuje proceduru, povećava troškove i cimanje, a ako je još par dana registrovan, dođem kupim, oteram kući pa natenane . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 9, 2015 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan П Р О Д А Т О ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...