MILAN GS 99 Napisano Novembar 18, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam mali problem sa mojim Bmw-om odjednom je poceo u voznji da puca kada pustim gas i povremeno zatrokira u vidu trenutnog cima i leva izduvna grana mi je vise modra od desne sta moze da se ocekuje kao uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sajlu gasa da ni negde ne zapinje ili da nije lepo sela u ležište.....inače bi rekao da kontakt na lambda sondi......možebiti i da ti je otišao senzor temperature levog cilindra .....ili ti samo negde vuče falš vazduh na levom TB (oće ponekad da "spadne" kod airbox-a......proveri i gumicu na TB gde se vrši sinhronizacija.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 1, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta mu bi do kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Decembar 3, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Sve od toga je ok,rekao bih da ima malo jace punjenje gorivom na tom cilindru pa mi prodje kroz glavu da mozda probam da prestelujem ventile na tom cilindru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 4, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sve od toga je ok,rekao bih da ima malo jace punjenje gorivom na tom cilindru pa mi prodje kroz glavu da mozda probam da prestelujem ventile na tom cilindru. Zasto samo na tom cilindru, kad ima dva (nemoj me brukati) uradi to kako treba. Kad vec petljas, skini obe dizne i odnesi da se ociste, pa nam javi, nemoj da te opet podsecam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Decembar 4, 2014 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sve od toga je ok,rekao bih da ima malo jace punjenje gorivom na tom cilindru pa mi prodje kroz glavu da mozda probam da prestelujem ventile na tom cilindru. Zasto samo na tom cilindru, kad ima dva (nemoj me brukati) uradi to kako treba. Kad vec petljas, skini obe dizne i odnesi da se ociste, pa nam javi, nemoj da te opet podsecam. Baš sam danas komenarisao da je ovo ko kad bi pumpao samo levu gumu na automobilu, , u svakom slučaju je problem za brzo rešavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...