djuka 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Znak ko kako funkcionise prekidac na bocnoj nogari, posto kod mene na intruderu moze da se upali ili usalta a da se motor ne ugasi. Dali ima veza izmedju tog prekidaca i onog na rucici kvacila koja sluzi da se ne moze upaliti dok ne stisnes kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a kad ti je u brzini i pustis kvacilo sta se desava ??? trebalo bi da se ugasi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Pa normalno ako naglo pustis kvacilo da se ugasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne ne,eletronika treba da ugasi motor dok jecopava spustena, a ti pustas kvacilo a motor je u brzini,to za to sluzi,kod mene na bmw u nemozes da ga zaverglas dok je spustena copava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene moze da se vergla i da upali i kad je copava dignuta i spustena, pa imam problem da cu se negdje u krivini razbiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i dalje ne kapiras,kad motor radi sa spustenom copavom nogarom,,ubacis ga u brzinu on i dalje radi,ali u momentu pustanja kvacila,mikro prekidac na kvacilu ugasi struju ka svecici i motor se ugasi,znaci da nemozes u brzini ni da krenes kad je spustena copava,jel sad kapiras,toretski i prakticno,kad bi ti se copka spustila u nekoj brzini prilikom voznje motor bi ti se ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Skapiro sam , medjutim ima tu jedna zackoljica ja nemam prekidac na kvacilu vec je samo kratko sojene dve zice. Nemam pojma gdje da nabavim taj prekidac ( klizni je) pa sam mislio da nekeko spojim prekidac na copavoj da mi se ugasi kad ocu da usaltam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e pa gde ces ga nabaviti neznam,ali moze i da se preveze taj prekidac sa copke pa da gasi motor ali to vec mora neki elektricar,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala ti Bokili sad mi je jasnije kako to funkcionise pa cu pokusat nesto rijesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan probaj da rastavis te dve zice na kvacilu,mislim da ce onda gasiti na copu...ili nece paliti uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...