istankov 1043 Napisano Novembar 15, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeto sa portala www.Vijesti.me Baošići: U saobraćajnoj nesreći povrijeđen motociklista K.N. (1994 godište) kretala se automobilom marke "Folksvagen polo" iz pravca Bijele kada se sudarila sa motociklistom P.P.(1982. godište) koji se kretao iz suprotnog pravca. K.N. je skretala na raskrsnici kod bivše diskoteke Babilon kada je došlo do sudara. Na Jadranskoj magistrali u Baošićima oko 15 i 35 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povrijeđen motociklista. K.N. (1994. godište) kretala se automobilom marke "Folksvagen polo" iz pravca Bijele kada se sudarila sa motociklistom P.P.(1982. godište) koji se kretao iz suprotnog pravca. K.N. je skretala na raskrsnici kod bivše diskoteke Babilon kada je došlo do sudara. P.P. je prevezen u Opštu Bolnicu Meljine. Na tom dijelu magistrale saobraćaj je bio u prekidu od 15 i 35 do 17 sati. http://www.vijesti.me/vijesti/baosici-u-saobracajnoj-nesreci-povrijeden-motociklista-805298 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stari naišao odmah poslje udesa, lik je još uvjek pokušavao da se skloni s puta, nije mogao da se ustane a kako sam shvatio ni da govori, htjeli su da mu skinu kacigu al im je stari rekao "ako ne znate šta radite ne dirajte ga, možete mu samo gore napravit" pa je još malo ostao, čuo izjave "svjedoka" koji su okrenuli smjerove kretanja vozila skroz naopako, nešto su izgleda krojili izjavu za ovu đevojku pošto je s motociklistom bilo pitanje šta će bit, lik nije bio pri svjesti i teško je disao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 17, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan hohštapleri... Zna li se kako je mladić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan P. Popović iz Kamenara (1982 godište), krupan momak, vozio crno zlatni GSXR 1000, glava je izgleda dobro, svjestan je i priča, 7-8 rebara i valjda kontuzovana pluća pošto po priči pluća su mu u lošem stanju i ne može sam da diše. Toliko sam saznao od njegovog drugara koji radi u lokalu do mene, on nije ni znao za sudar, tek kad sam mu rekao inicijale skontao ko bi mogao da bude i dođosmo do ovih podataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Temu treba prebaciti u Crnu Hroniku, momak je umro juče ujutru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Skamenio sam se. Nek mu je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 22, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan bemtisunce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 32 godine, ceo zivot bio pred njim... Jadnicak... Neka mu je laka zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Užas... Saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...