savetnik 0 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan vlasnik sam skutera medison malaguti 250ccm.imam problem u vezi primanja gasa tj, nece da primi gas .kada ga startujem i polako pocnem davati gas ugasi mi se motor?unapred hvala ako se neko razume . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Kada ga prvi put palis, hladnog, svaki put cak i vruc? Malo vise detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15960 Napisano Novembar 13, 2014 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ni cao, ni zdravo ja sam taj i taj, odatle i tako kao sto obicno biva, valja nesto reci o sebi Malaguti 250cc, karburator ili dizna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces odgovor moras prvo da promjenis nick name. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savetnik 0 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada ga prvi put palis, hladnog, svaki put cak i vruc? Malo vise detalja. pozdrav drugari.ne razumem se toliko oko motora tako sam potrazio ovaj sajt za pomoc.nedavno sam kupio medison malaguti 250ccm 1999-o godiste.desavalo mi se kada ga vozim posle duge voznje da mi se jednostavno ugasi tj nece da primi gas.upalim ga ponovo i opet malo tako trokira zatim primi gas.juce sam ga startovao i nije hteo da primi gas, tj.,kada mu dam gas dodje do 1700 o/min i jednostavno se ugasi.lik sto mi je prodao kaze da postoji neka gumica oko sauk koja je pukla pa je on nabudzio drugu?mozda zbog toga?p.s ja sam iz zemuna.hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Automatski sauh ti ne otvara dobro i kad je hladan bez sauha mu das gas, ugasi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savetnik 0 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.moze biti automatski sauh,kupio sam polovni pa cu da vidim da li je to.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Има тема о Малагутију у Макси техничком кутку ,па тамо питаш људе који возе модел као твој. Можда је у питању усисна грана или тако нешто(волим да се правим паметан а не знам много) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Novembar 14, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vuce negde fals vazduh. Vdi prirubnicu da li je negde pukla,onaj deo koji ulazi iz karba u cilindar. Pogledaj i crevo iz airbx-a do karburatora mozda tu nrgde falsira. Moze da bude i saug,mada on ne bi treba da pravi problem u sred voznje kao sto ti kazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Novembar 15, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je pingvin, ja taj deo nisam video da ti se gasi i u toku voznje, onda verovatno nije saug, mislio sam da ti se gasi samo kad je hladan pa dodaš gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savetnik 0 Napisano Novembar 15, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vuce negde fals vazduh. Vdi prirubnicu da li je negde pukla,onaj deo koji ulazi iz karba u cilindar. Pogledaj i crevo iz airbx-a do karburatora mozda tu nrgde falsira. Moze da bude i saug,mada on ne bi treba da pravi problem u sred voznje kao sto ti kazes. pozdrav drugari.resio sam pitanje oko gasenja.upitanju je automatski sauh.kada sam ga palio sa starim a.,sauhom dizao mi je sa 1200olmin na 1500~1700olmin.kupio sam drugi u motoklinici u v.m.lugu za20e i zamenio ga.sada a.,sauh kada startujem motor dize obrtaje na 2000,pa smanjuje na 1700~1500.danas sam ga vozio i nije mi se nijednom ugasio.hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jupiii :jee1: Sad tema ide u MAXI tehnički kutak da se spoji sa temom o Madisonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...