gox 1872 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Shad kofer nov sa univerzalnim nosačem. Vrhunski kvalitet, puno bolji od Givi, Kappa i ostalih, plastika čvrsta ko armirana, mogućnost zatvaranja kofera ali bez ključa što drugi nemaju. Cena 200 eura. Tel: 0637005870 http: //www. polo-motorrad. com/en/topcase-sh49. html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 11, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Razlog prodaje: Već imam Givi nosač koji je posebno kupljen za Transalp 600. Kupiću Givi kofer pa mi stvar prostija. Ovako trebam skinuti Givi nosač pa montirati Shadov a to mi se nešto ne radi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.com/en/topcase-sh49-schwarz.html Može za 190 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 14, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo: Skinuo Givi nosač u nameri da montiram Shadov univerzalni. Hm, može al šrafovi ovako, onako. Ma ne sviđa mi se. Givi nosač (prethodni vlasnik) je kupljen baš za TA 600 ( skinut Hondin) i stavljen baš u 6 šrafa kako treba. Zato sam dao Shadov kofer u oglase. I dalje tvrdim da je kvalitet mnogo iznad Givija. Danas sam bio u prilici da izmerim težinu Givi Maxia E50 pa da javim utiske ( nekako mi se činio baš robustan, pretežak). Mislio sam da je Shad SH49 puno teži. Nije. Shad SH49 - 5,5 kg. Givi Maxia E50 - 5,0 kg. Jedini moj razlog za Givi je već postojeća ploča koju imam i koja je rađena baš za TA 600. Ko nema nikakvu ploču, preporuka za Shad sh 49 uz koji se dobija univerzalna ploča dvostruka (metalna i plastična iznad) i koji je puno po kvalitetu iznad Givijevog kofera (da spomenem i mehanizam otvaranja i zatvaranja potpuno zatvoren i gotovo blindiran za razliku od Givija). A ko bude u prilici da uporedi ova dva kofera, nek javi utiske. Oglas aktuelan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 15, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 180 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6370 Napisano Novembar 15, 2014 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Džaba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 17, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam čuo i druga mišljenja u vezi kofera i mojim navodima na početku oglasa, dajem neke ispravke. Da malo ublažim Moje mišljenje je subjektivno. Imao sam Givi Maxia 50 a posle i Kappa Garda 46 (isto što i 52). Kappom sam razočaran, kvalitetom plastike, bravom itd. Otuda kad sam dobio Shad sh49 nisam mogao da sakrijem oduševljenje kvalitetom te istakao da je daleko iznad Givi i Kappa kofera. Da smanjimo emocije - iznad ovih koje sam imao a Bogami i iznad onih koje sam viđao na drugim motorima (opet Kappa) a sličnim cenama, ne tako malim. Givi Maxia 55 nisam video uživo pa neću porediti jer njega navode kao "san snova" mnogih. Meni se lično ne sviđa njegov izgled, malo svemirski, previše zaobljen, pozadi sa svim svetlima me podseća na pozadinu automobila, ne ide mi uz enduro motore. Stvar ukusa. Eto, oglas prepravio i na kupujem prodajem. Nego me nešto iziritirala ta Kappa iz iste fabrike ko Givi, za dobre pare dobiješ ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Novembar 29, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 170 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,vredi,budzašto neće ići,čekaće novi polovni motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 165 eura, nije kappaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Januar 4, 2015 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 160 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6370 Napisano Januar 5, 2015 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma bolje ga pokloni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Proleće stiže, aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prolećna cena 150 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Mart 3, 2015 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Teeeeeeeeeeskooooooooooo za te novce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis tesko za te novce ? Jel tebi odgovara za 1000 dinara? Pa da pravimo posao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1872 Napisano Mart 3, 2015 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prodato za 15 eura,može off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...