PedjaBgd 182 Napisano Decembar 27, 2014 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i vreme ce nas posluziti, ajmo da probamo da oborimo rekord od prosle godine. Jedva cekam da se sakupimo. Vidimo se uskoro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Decembar 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro drage Baba Mrazice i Deda MrazOvi Vidimo se na Trgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan HOHOHOHOOOO, ponovo nam priroda pomaze da obradujemo decu ! Napolju je suvo, a to sto je hladno, to Deda mrazu nikad ne smeta, zar ne? Malo opreza, bez zaletanja i naglih manevara, i bice sve u redu. Vidimo se !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 279 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan XOXOXOXOXOXOXOXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari iako necu ucestvovati u danasnjem okupljanju, u cilju podizanja atmosfere i da vas zagreje, dodajem !Pozdravite svu decu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 27, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Eto,mi dadosmo skromni doprinos... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8224 Napisano Decembar 27, 2014 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bili 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! Nazalost nisam bio u mogucnosti da dodjem, ali potrudicu se sledece godine da prisustvujem, a u medjuvremenu podrzavacu sve humanitarne akcije kada god se organizuju. Mozda ne bi bilo lose da se potrudimo oko organizovanja nekih stalnih akcija. Jedna od najprostijih, za koju nije potrebna neka posebna cimanja, je davanje krvi koje mozemo da organizujemo na svaka tri meseca za muskarce i svaka 4 za zene. Mozemo npr da napravimo kao neku ligu davaoca krvi i na taj nacin se takmicimo ko ce vise puta da da krv. Normalno, mislim na "humano" takmicenje a ne rivalstvo i neke negativne posledice... To je jedan od predloga. Jednom mesecno da saljemo SMS nekoj humanitarnoj organizaciji i svako od nas da postavi printscreen sa telefona da je poslao... Npr mozemo da saljemo na broj 5757 (organizacija Sergeja Trifunovica koja pomaze svima)... I tako... Postoji bezbroj nacina kako mozemo da pomazemo samo je potrebno da se lepo organizujemo i da se svi sto vise zalazemo za humanitarne akcije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Decembar 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se kući, prepun pozitivnih utisaka Hladno je blo ali sunce nas je grejalo a kad smo došli u Sremčicu onda više mi nismo bili važni, važni su bili ona deca u Domu i njihova radost! Nismo brojali al ispod 250 motora nije bilo... Hvala Vam na učešću i pozitivnoj atmosferi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Bili Pozzz Banee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8224 Napisano Decembar 27, 2014 Solo Rider, 3163 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 27, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ko je car na bajisu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 27, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bio originalan, svaka mu cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Ljuuuudi...Da saberem utiske sad..Meni je ovo bilo mnogo lepo iskustvo,prvenac sto se tice Moto Deda Mraza...Sva ta srecna lica decurlije u Sremcici,njihov kez kad je kolona stigla,zelja da se upoznaju,da nas zagrle i sve to..Koliko je malo potrebno da bi neko bio srecan,i kako u stvari ja u zivotu ama bas nikakvih problema nemam...Upoznao sam nekoliko sjajnih ljudi,rekao bih da ih znam ceo zivot....Pozdrav za Marko07,Harry-ja i sestru,Aleksu koji nije na forumu,Bruno 68, Lucky Vladano, i jos jednog kolegu cije ime na zalost nisam zapamtio (nadam se da nece zameriti ) ,kao i za sve ostale! Sve najbolje svima,srecni predstojeci praznici vama i vasim najblizima! Sigurno vozite! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 27, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Bio, naravno uzivao kao i uvek. Svaka cast na dobroj organizaciji a posebno na dobroj svirci, klinci su strasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motomania 185 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Moto Guzzi Stelvio NTX Prijavi odgovor kao problematičan PREDIVAN DAN, VREME NAS JE POSLUZILO, NE ZNAM TACNO KOLIKO JE DOSLO MOTORA,NIJE NI BITNO, BILO NAS JE PUNO KAO SVAKE GODINE. JOS JEDNOM SMO POKAZALI KAKO BAJKERI MOGU DA BUDU SLOZNI I KOLIKO SU VELIKOG SRCA.PO POVRATKU SA AKCIJE, POGLEDALA SAM SPISAK DONACIJA. TACNO 100 DONACIJA PREDATO KOD NAS. HVALA SVIMA NA UCESCU,HVALA SVIMA NA HUMANOSTI,LEPO JE BITI DEO SVIH VAS. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan uf! akcija je bila brutalna, ne znam kako sam se sastavio da ne zaplachem... toliko zagrljaja sam danas dobio, teshko da sam toliko u celoj godini. sad sam stigao kuchi, fotki ima uskoro... na kraju sam zaspao u gepeku kad me milosh vrachao kuchi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17661 Napisano Decembar 27, 2014 Integrisan, 8362 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Decembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan bio , vreme poslužilo ... propustio red šu i pasulj jer sam prvo morao da progutam ogromnu knedlu ( ovo mi je prvi put da idem u ovu akciju i iako nisam očekivao da to može da se desi matorom ciniku kao što sam ja ipak su mi se oči napunile ... i prepunile ... ) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan bio , vreme poslužilo ... propustio red šu i pasulj jer sam prvo morao da progutam ogromnu knedlu ( ovo mi je prvi put da idem u ovu akciju i iako nisam očekivao da to može da se desi matorom ciniku kao što sam ja ipak su mi se oči napunile ... i prepunile ... ) Dobrodošao u klub, sedi udobno se smesti.... Deja Vu prvi put sam ucestvovao pre pet godina na skuteru, posle Dedamrazijade presao na motor i ne propustam, i svaki put kad pricam o Sremčici, napune mi se oči, potpuno te razumem. Vidimo se za Uskrs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan studio B http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=112996 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put takodje ucestvujem, cini mi se da smo samo napravili krug i "bacili koske" drugarima kada su nas docekali, bila bi im srca puna...a i nama. Ovo je stvarno nesto posebno, sakupili smo se da im pruzimo malo paznje i zabave, a do nih dobili cistu i i iskrenu ljubav i zahvalnost. Sto je najbitnije svi drugari su bili zadovoljni, a nas su naocili da ne treba mnogo da budemo srecni. Iskreno...hvala im na tome! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=27&nav_id=941152 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs...emcici-foto/764 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1785451/Бајкери+као+Деда+Мразеви+.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 27, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan *****LJUDI NA DELU!***** 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...