Marko05 5553 Napisano Januar 21, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Да ли има ко на продају овакве КOSO ручице? Уопште на сајту Луиса не могу да проверим где их имају на стању, у којој радњи, а и да не јурим људе да ми траже безвезе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano April 6, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan On 21.1.2021. at 10:20, Marko05 je napisao: Да ли има ко на продају овакве КOSO ручице? Kakva je situLacija, Marko jel ti se neko javio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nebica933 je napisao: Kakva je situLacija, Marko jel ti se neko javio ??? Слабо, нико изгледа не продаје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/21/2021 at 10:20 AM, Marko05 said: Да ли има ко на продају овакве КOSO ручице? Уопште на сајту Луиса не могу да проверим где их имају на стању, у којој радњи, а и да не јурим људе да ми траже безвезе. poruci. postarina ti je 15-ak €, carina možda par € i to je to. cene na louis site-u su bez poreza. u radnji su skuplje 20-ak % 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano April 6, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Imas dole u desnom uglu odabir radnje, tj lokacije gde postoji radnja, pa klikni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 6, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao alternativa, a nekom moze da posluzi - ima u sportskim radnjama koje prodaju skijasku opremu, grejaci za ruke, kao mala kesica koja se prodrma i time aktivira, stavi se u rukavicu i greje dosta fino skoro 4 puna sata. Nisu ni skupi, oko 500-600din je pakovanje od 10 komada. Zgodno je ako nekome treba brzinski, nema cimanja oko postavljanja na motor, ili za suvozaca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano April 7, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, GromH je napisao: Kao alternativa, a nekom moze da posluzi - ima u sportskim radnjama koje prodaju skijasku opremu, grejaci za ruke, kao mala kesica koja se prodrma i time aktivira, stavi se u rukavicu i greje dosta fino skoro 4 puna sata. Nisu ni skupi, oko 500-600din je pakovanje od 10 komada. Zgodno je ako nekome treba brzinski, nema cimanja oko postavljanja na motor, ili za suvozaca. I posle ti sijaju oči u mraku......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda, ali ce ti bar biti toplo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, šalim se malko u ovo ludo vreme, vidim da nisi zamerio.... Voleo bih da to rešim , što bi rekli na duže staze, al me takođe zanima Vaše mišljenje o Oxfordovim grejačima, njih ima ovde kod nas, pa ih makar vizuelno možeš pogledati i oceniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano April 11, 2021 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2021. at 0:30, nebica933 je napisao: Naravno, šalim se malko u ovo ludo vreme, vidim da nisi zamerio.... Voleo bih da to rešim , što bi rekli na duže staze, al me takođe zanima Vaše mišljenje o Oxfordovim grejačima, njih ima ovde kod nas, pa ih makar vizuelno možeš pogledati i oceniti? Ja sam ih imao na Hondi, super su i lepo greju, imaju automatsko gašenje ako je motor u mirovanju (koliko sam razumeo ima u sebi senzor za vibracije, al nemoj me držati za reč). Mana im je što se guma na ručicama vremenom počne skidati, postane kao sirova guma. Može se rešiti većim termo-bužirom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 23, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја наручих KOSO међутим грешком рођак узео Oxford. Ако има неко ко би мењао Oxford za KOSO нек јавне. Само замена долази у обзир јер је поклон у питању. IMG-7c35415b6a60f3cc7f9343f989087d62-V IBB.CO Image IMG-7c35415b6a60f3cc7f9343f989087d62-V hosted in ImgBB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ипак сам поручио преко Ћабе KOSO грејаче. Џаба OXFORD, више ми се свиђа како су идејно решене KOSO. По цео дан гледам где на Фрези накачити прекидач, и где год да га ставим боде ми очи (болес' шта ћу). Нећу да качим нешто на мотор, да ми се не свиђа и да ме нервира. Када стигну KOSO вероватно ће OXFORD бити на продају, али по цени коју платим за KOSO (речено ми је 66e). Ако ко буде заинтересован нека јави. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Kupio i montirao ove, za sada zadovoljan. Kada su ugasene i ne vide se da su tu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rus022 je napisao: Kupio i montirao ove, za sada zadovoljan. Kada su ugasene i ne vide se da su tu Upravo te i narucih. Bas zbog toga sto se ne primećuju su mi se svidele. Baci koju sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano April 28, 2021 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tako lepo i diskretno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Marko05 je napisao: Ипак сам поручио преко Ћабе KOSO грејаче. Џаба OXFORD, више ми се свиђа како су идејно решене KOSO. I meni, a kako da i ja poručim jedne, prošla zima, al baš su dobre ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rus022 je napisao: Predobro. To sam I hteo. Da bude neprimetno a da ima funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, nebica933 je napisao: I meni, a kako da i ja poručim jedne, prošla zima, al baš su dobre ??? Ubi ti mene ako znam gde sam našao broj. Verovatno u temi Roba iz Luisa. Sad cu ti poslati PP sa brojem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 28, 2021 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan te KOSO su stvarno prebrutalne! no bacio ja danas pogled na nemacki ebay, i naletim na ove Saito, prodavao ih lik za 20e, nove, kaze nikad montirane...prosledio drugaru, kaze kupljeno! videcemo za par dana sta ce da stigne kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Oxford spakovan, čekaju se KOSO da stignu pa da ih prosledim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano April 29, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ove Saito rucice https://m.louis.de/artikel/saito-heizgriffe-fuer-22mm-lenker/10032748?list=ccb430b26b0215bffa04520806c199a9&filter_article_number=10032748 imam ja na mom motoru. Grejaci su generalno ok, imaju nekoliko stepeni grejanja, na max greju toliko da ne mogu da se drze rukama. E sad, posle nekih dve godine kako ih koristim, u sam prekidac je usla voda i izgoreo je mikro prekidac unutra. Prekidac sam rasturio i video da je zaliven odzdo plastikom, da bi bio vodootporan, ali je nekako ipak usla voda odozgo zbog cega je i crkao. Sada sam trenutno u potrazi za nekakvim resenjem da to sredim. Ne bih da kudim marku i model, mozda je samo moj primerak bio felerican, tako da obratite paznju na montazu, tj. da prekidac uglavite negde gde nece biti u kontaku sa vodom, koliko je to moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Octobar 5, 2021 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Narode pomagajte... Danas djirao do Sarajeva i tek kad sam stigao kuci vidim da mi je ovaj tockic negde spao. Ima li ko kakvu ideju sta raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 12 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da ove mije Daytona rade kao nove posle 10 godina kod mene A ne da su kisle, nego su kisle muški 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...