salerNS 43 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Organizovano putovanje, sa svojim ili njihovim motorima http://www.hispania-tours.com/motorcycle-tours/touringcenter-andalusia/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Link%20Hispania%20touring%20centre%20Andalusia&utm_campaign=Newsletter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odvozao istu turu prosle godine, topla preporuka! Eto i inka do putopisa dole u potpisu. Andaluzija 2013 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Znam Bato, pricao si mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozao istu turu prosle godine, topla preporuka! Eto i inka do putopisa dole u potpisu. Andaluzija 2013 Ako nije problem da kažeš koliko je koštalo slanje motora? Meni bi Mart odgovarao pa sam počeo da sabiram troškove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Novembar 10, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je jeftinije da iznajmis tamo motor nego da ti ko zna ko transportuje motor kao dzakove pa da se desi nesto. Ako vec ne vozim do tamo onda bih iznajmio motor, naravno finasije nisu svima iste, ima tu mnogo racunice. Ideja je dobra, imaju jos tamo ture neke, samo ova je najpovoljnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odvozao istu turu prosle godine, topla preporuka! Eto i inka do putopisa dole u potpisu. Andaluzija 2013 Ako nije problem da kažeš koliko je koštalo slanje motora? Meni bi Mart odgovarao pa sam počeo da sabiram troškove Druze ja sam isao sa kolegama iz Madjarske koji su organizovali celu turu uz pomoc Hispania toursa gorepomenutog, tako da ne znam pojedinacne cene posto smo svi dali po 1400 eura za prevoz motora kamionom tamo i nazad, povratne avionske karte, smestaj u hotelima... jedino znam da nam motore nije prevozila neka specijalizovana firma za tu namenu vec obicna firma za transport, motore smo sami vezivali i obezbedili na kamionu tako da smo ih u Malagi zatekli u istom stanju u kakvom smo ih poslali. Tj. ako vas bude nekoliko zainteresovanih mogli biste sami organizovati prevoz motora s tim da kad smo mi to planirali dosli smo do cifre od minimum 7 motora da bi nam se isplatilo tj. da bi se uklopili u prihvatljivu cenu koja je za nijansu veca od cene Hispanie a vozis svoj motor koji znas u dusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Znam Bato, pricao si mi Pa postovani kolega ja tek sad skontah nick P.S. Kako ti nije zao da prodajes onog crnog lepotana? Ubedljivo najlepsi i najopremljeniji motor u oglasima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se dopalo sta nude ovi, lomim se Mora Bato da ode, imam tri motora sad, previse za registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anton slo 42 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Šta sad ? Pobegli od zime ili ne ? Mart je najbolje vreme za taj deo Evrope. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno tesko mi od pelena da idem bilo gde, morace andaluzija da saceka malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anton slo 42 Napisano Mart 13, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Čekam i ja boljih vremena i tražim bajkera sa kamionom koji bi imao iste interese, da si obezbedimo najpovolniji transport do Almeire. Možda sledeče godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Mart 14, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno tesko mi od pelena da idem bilo gde, morace andaluzija da saceka malo Evo ja se nudim za pelene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno tesko mi od pelena da idem bilo gde, morace andaluzija da saceka malo Evo ja se nudim za pelene. Sve da se i ne nudis... zna se DEDIN poso, da uskocis kad god zatreba, ko zapeta puska, bre. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...